Laddar Evenemang

« All Events

URKLANGENS KRAFT

25 OKTOBER - 28 OKTOBER - 4500KR

Ett vibrerande retreat för kvinnor.

Denna helg bjuder vi in alla kvinnor att djupdyka in i ljuden och musikens transformerande kraft. Genom röst, klang, sång ökar vi vår kontakt med vår feminina vibration och kraft.

Vi öppnar upp vårt väsen med kundaliniyoga, meditation, andning, dans och exploderar inåt och utåt i musikaliska uttryck. Vi undersöker det extatiska och kraftfulla likväl som det stilla och finstilta.

Vi njuter natur, trummar, ser in i eldens lågor och ljudar våra nordiska urtoner. Vi blir serverade vällagad mat, kultiverar systrarskap och låter hela vårt väsen få näras och hämta kraft.

LÄRARE: Annki Warberg-Landahl har under 18 år som yogalärare fokuserat på kvinnors kraft, expansion och välbefinnande. 2010 skapade hon den årliga 6 månaders kursen ”Gurudinnans Väg” och håller återkommande retreat och workshops för att stärka kvinnor. Hon är Teacher Trainer, yogahealer, yogaterapeut, musicerar och sjunger.

Anna Elwing är multimusiker, sångpedagog, kundaliniyogalärare och brinner för att sprida sången och musikens välgörande effekter. Hon är en oerhört skicklig och inspirerande pedagog och lärare som med lätthet lockar fram varje människas urton och klang.

Tillsammans håller Annki och Anna ett flödande, tillåtande och kraftfullt space för empowerment av kvinnans inneboende grace och styrka!

Retreatet är för alla kvinnor som är nyfikna på att öppna upp sin röst, sin kropp, sitt sinne och uppleva ännu mer av sin inneboende potential och enorma kraft. Vi kommer vara på vackra Humlebäck kursgård i djupaste värmlandsskogarna. Här har vi en egen sjö, egen strand och vargarna ylar inpå husknuten.

Inga förkunskaper krävs och du behöver inte ha vana av varken sång eller yoga.

TID: 25 – 28 okt
PLATS: Humlebäck kursgård, Värmland
PRIS: 4.500 inkl kurs, boende, mat och kompendium. Earlybird pris 3.900 om du anmäler och betalar innan 31 augusti.
ANMÄLAN: Anna Elwing – elwingen@hotmail.com
FRÅGOR: Annki W Landahl – annki@kundaliniyogacenter.se / 070-4968778

DETALJER

Börjar:
25 OKTOBER
Slutar:
28 OKTOBER
Pris:
4500KR
Evenemang Kategorier:
,

PLATS

HUMLEBÄCK KURSGÅRD
Värmland Sverige + Google Map
Webbplats:
https://www.humlebackvarmland.se

LÄRARE:

ANNKI WARBERG-LANDAHL & ANNA ELWING
Anmälan:
annki@kundaliniyogacenter.se


BOKA - URKLANGENS KRAFT