Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

WINTER DETOX

10 JANUARI - 21 JANUARI - KR650

Onlinekurs 10-21 januari med Annki & Klas

Sätt tonen för 2018 – energi, inspiration, balans och allmänt välbefinnande – med denna 12-dagars totalboost med Kundaliniyoga, meditation och renande & stärkande diet!

I 9 år har vi erbjudit Sommardetox på Stockholm Kundaliniyogacenter. Det är en av våra mest populära kurser. Under åren är det många som hört av sig från runt om i landet och undrat hur de kan vara med.
Nu är det dags att göra Svensk folkrörelse av det här. Vi har skapat en Onlinekurs så att ALLA kan vara med, oavsett plats, ålder, könsidentitet, yogaerfarenhet, kultur, religion etc. Nu boostar vi tillsammans folkhälsan i hela Sverige och bjuder in till en vibrerande, energifylld, balanserad start och fortsättning på 2018!

Sprid gärna ordet och inbjudan till nära och kära och gör detta tillsammans!
Eller ge bort kursen som julklapp! (Maila oss om hur du gör detta.)

GÅ TILL KURSEN HÄR: https://kundaliniyogacenter.teachable.com/p/winter-detox

Detox betyder avgiftning och har till uppgift att rensa kroppen på gifter och samtidigt tillföra näring av allra bästa slag. När vi i kombination med specifik diet dessutom gör stärkande och utrensande yoga och meditation är succén ett faktum. Så bli inte förvånad om du förutom att känna dig lättare och skönare i kroppen också känner dig gladare, klarare i sinnet, jämnare i humöret, får mer energi, bättre magfunktion, sover bättre…

Detta är ett skräddarsytt online-program väl anpassat efter det mörka vinterhalvåret med fokus på att fylla på med härlig energi och entusiasm, rena kropp och sinne samt stärka upp kroppens immunförsvar.

PLATS: Online – https://kundaliniyogacenter.teachable.com/p/winter-detox
DATUM: 10-21 januari
PRIS: 650 kr
FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

DETALJER

Börjar:
10 JANUARI
Slutar:
21 JANUARI
Pris:
KR650
Evenemang Kategori:

PLATS

ONLINE

LÄRARE:

ANNKI & KLAS
Anmälan:
klas@kundaliniyogacenter.se


BOKA - WINTER DETOX