De fem elementen

De fem element som bygger upp universum i sin helhet bygger även upp dig som individ – din kropp, dina tankar och dina känslor. Dessa är jord, vatten, eld, luft och eter, och ditt liv kommer formas utifrån vilket av dessa fem element som dominerar dig. När vi balanserar de fem elementen kan vi leva i trygghet på jorden, flödsamhet i våra relationer och med tydlighet följa vårt livssyfte. Det ger oss mental balans och kontakt med livets subtilare dimensioner vilket ger en andlig förståelse av hur allt hänger samman.

Inom både yogan och ayurvedan ses balansen av dessa element som en grundförutsättning för att våra liv ska fungera på bästa möjliga sätt.

Under denna yogakurs undersöker vi dessa element och gör yogapass för att skapa kontakt, förståelse och balans. Detta gör att vi känner oss mer kompletta och mer som ”oss själva”. Varje klass (2 timmar) består av kraftfulla Kundaliniyogakriyor och meditationer, gongavslappning och mantrasång till levande musik. Du kommer även få med dig övningar, livsstilstips och reflektionsfrågor att praktisera och utforska hemma.

Välkommen till en spännande termin där du får chansen att lära känna och kliva in i nya sidor av dig själv!

Dela till dina vänner

STARTAR
29 JANUARI 2018

Tid: Måndagar kl 18.15-20:15
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Frågor: 070-409 78 93 eller klas@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN