Human radiance

Human radiance om och låt kundaliniyogan få ta dig till en skönare, mer balanserad och mer strålande version av dig själv.

Det här är kursen för dig som längtar efter mer glädje och lätthet i livet. Under dessa onsdagskvällar kommer du att få göra kundaliniyogapass och meditationer som stärker din förmåga att vara mer du, att släppa taget om det som ligger i vägen för att du ska få känna dig energifylld, flödande och stark. Att leva livet mer i samklang med den du faktiskt är.

Att vara i sitt strålande jag är inte alltid det lättaste – livet bjuder oss på utmaningar av alla de slag.  Kundaliniyogans tekniker hjälper dig att stå stadigt i stormen, att fatta de kloka besluten och vara sann mot dig själv. Att hantera vardagen, precis som den är, men med mera vakenhet och värme.

Allt detta, och mycket mer, med yogans perspektiv som bas kommer du att få ta del av under terminens gång – och så sköna tips, råd och övningar att ta med dig hem i vardagen.

Genom de utvalda kundaliniyogapassen och meditationerna, ibland lugnare och ibland mer kraftfulla, blir du guidad till en plats inom dig själv där du får större tillgång till din stabilitet och närvaro. Varje klass bjuder på läkande djupavslappning där du får utrymmet att sjunka djupt in i dig själv och i vilan, att integrera effekterna av yogan och meditationen.

Du är varmt välkommen precis som du är, nybörjare eller supervan kundaliniyogi – och alla nivåer däremellan. Du gör som alltid yogan utifrån dina förutsättningar.

Innerligt välkommen till en strålande vårtermin!

Jag ser fram emot att se dig,
Viveka

Dela till dina vänner

STARTAR
31 JANUARI 2018

Tid: Onsdagar kl 19:00-20:30
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Frågor: 0709-586605 eller viveka@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN