Peace, love and prana

Tiden vi lever i är så full av möjligheter vilket är fantastiskt, men det oändliga informationsflödet innebär också ökad belastning och kollektiv stress.

Att bemöta andra och oss själva med kärlek och avspändhet är inte så lätt när trycket är stort. Yogan hjälper dig att hantera utmaningar med inre lugn och klarhet och att utvecklas som människa.

Höstens kurs är indelad i tre delar.

Den första delen ägnar vi åt att komma i kontakt vår inre frid. Här kommer du att få göra stressreducerande kriyor och meditationer och odla förmågan att slappna av och finna ro.

Andra delen av terminen tittar vi på vår självkärlek, vår relation till oss själva, som är grunden till harmoniska relationer och du kommer här att få göra yoga för ditt hjärtcenter.

Tredje delen av terminen när höstmörkret kommer krypande kommer klasserna att handla om livsenergi, Prana och du får med yogans hjälp ladda upp med energi inför den mörka årstiden.

Alla yogapass och meditationer är en möjlighet till fördjupad självkännedom och du utför övningarna utifrån din efter förmåga och dagsform.

Stort fokus ligger på att vara närvarande med vad som händer i dig under övningarna.

Jag ser fram emot att se dig i höst!

Dela till dina vänner

STARTAR
6 SEPTEMBER 2018

Tid: Torsdagar kl 17:45-19:15 (uppehåll 6/12, sista tillfället 13/12)
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Lärare: Rita Welander
Frågor: 070-881 55 96 eller welanderrita@gmail.com

ANMÄLAN