Peace, love and prana

Vårens kurs kommer att handla om energi och återhämtning.

Tiden vi lever i är så full av möjligheter vilket är fantastiskt, men det oändliga informationsflödet innebär också ökad belastning och kollektiv stress.

Prana är din livsenergi och att reflektera över hur du förvaltar den är så värdefullt!

Andningen är direkt kopplad till flödet av Prana och med hjälp av Pranayamas, andningsövningar får du konkret erfarenhet av hur du kan reglera din energi och ditt humör med enkla verktyg.

Syftet med kursen är, förutom att uppleva sköna energigivande yogapass och meditationer, att vara en inspirationskälla för en hållbar livsstil. Vi behöver leva på ett sätt som inte bara fungerar nu, utan hela resten av livet. Vi behöver kunna hantera intensiva perioder med uthållighet och lugn inuti, och fatta beslut utifrån kärlek till oss själva.

Allt detta tränar vi på yogamattan.

Stort fokus ligger på att vara närvarande med vad som händer i dig under passen där många av övningarna är till för att stärka nervsystemet och balansera Pranans olika varianter i kroppen (vayus).

Min förhoppning är att du med yogans hjälp ska öka din förmåga att lyssna till din kropp, tillvara din på din livsenergi och utvecklas som människa.

Du välkommen oavsett om du har mycket, lite eller ingen tidigare erfarenhet av yoga. Alla yogapass och meditationer är en möjlighet till fördjupad självkännedom som du går in i efter förmåga och dagsform. Vissa kommer upplevas som utmanande och vissa enklare och mjukare.

Du är så varmt välkommen!

Uppehåll 1a Mars och 10e Maj

Varma Hälsningar Rita Welander

Dela till dina vänner

STARTAR
1 FEBRUARI 2018

Tid: Torsdagar kl 17:45-19:15
Uppehåll 1:a mars och 10:e maj
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Lärare: Rita Welander
Frågor: 070-881 55 96 eller welanderrita@gmail.com

ANMÄLAN