Skip to main content
Behöver du fylla på med lite energi och släppa stress? Då är denna korta meditation något för dig.
Du kan göra den lite varsomhelst här under sommaren; på stranden, på bänken, i bilen… Allt du behöver är några minuter. Du sätter dig med ryggen upprätt, hakan pyttelite indragen och dina axlar avspända.
Slut dina ögon och andas sedan in i 8 etapper igenom näsan. Du andas ut i ett svep genom näsan, med lite kraft.
Fortsätt i 3-11 minuter.
Avsluta genom att andas in och hålla ditt andetag i 5-10 sekunder. Andas ut. Andas sedan in igen och håll andan under 15-20 sekunder samtidigt som du roterar dina axlar. Andas ut. Sedan en gång till, andas in, håll i 15-20 sekunder samtidigt som du nu roterar med dina axlar så snabbt du kan. Andas ut och slappna av.
Och välkommen tillbaka – lite lugnare och lite mer vital!

Yoga med Viveka i höst!
Terminskursen Human Kindness startar 6 september – 12 veckor med Kundaliniyoga och meditation för medvetenhet, mod och medkänsla.

Human Kindness – ANMÄL DIG NU