START 8 september 2022

Tid: Torsdagar kl 17:30-18:45
Pris: 2 450 kr för 12 tillfällen (uppehåll 10 nov). 
Lärare: Birgit Aspernig
Plats: Stockholm Kundaliniyoga Center
Frågor: birgitandyoga@gmail.com

ANMÄLAN

  Be Fearless – Be You

  Den här kursen handlar om hjärtats stora potential och dess fasetter och ger dig verktyg för att du ska kunna stå stadigt i dig själv och kunna följa ditt hjärt. Tillåter du dig själv att få vara den genuina personen du egentligen i sanningen är? Eller tar rädslan över och ditt ”autentiska jag” döljs bakom en perfekt siluett? Vad är det som håller dig tillbaka att visa ditt sanna jag? Hur uppfattar du dig själv? Stark eller svag, orolig eller stabil? Har du funderat över om ditt inre är i linje med ditt yttre?

  Under den här hösten kommer du att guidas rakt in i ditt hjärta för att öppna upp och skapa nya transformerande möjligheter i ditt liv. Allting börjar inuti dig själv, att lyssna inåt och med mycket tålamod och hängivenhet kommer du att stärka kärleken till dig själv och andra.
  Att älska sig själv är inte alltid det lättaste, men åhhh så viktigt. Att kunna ge dig själv utrymme och tillåta dig själv att få finnas här på ditt unika sätt är en viktig bas för ett lyckligt liv. Odla och acceptera faktumet att “du är du” att “du är perfekt” och att “du duger som du är”.

  Vi djupdyker och jobbar med att:
  – odla acceptans och tillit
  – lyssna inåt
  – hantera känslor
  – öppna hjärtcentret
  – stärka kärleken till sig själv
  – förlåta sig själv och andra
  – odla mer medvetenhet och närvaro
  – bli ”fearless”
  – följa hjärtat, drömmen, längtan

  Detta väntar på dig:
  – introduktion i hjärtats anatomi & funktion
  – en djupare förståelse för hur känslor fungerar
  – kraftfulla & effektiva yogapass
  – sköna hjärtöppnande meditationer
  – återhämtande gongavslappningar
  – gemenskap & transformation

  Hjärtligt välkommen till en upplyftande, hjärtöppnande kurs. Samtliga klasser inleds med en uppvärmning, följd av en kriya och en återhämtande avslappning. Därefter avslutas klassen med en djup meditation. I anslutningen till klassen serveras te. Inga förkunskaper krävs.

  Varmt välkommen!
  Birgit

  Dela till dina vänner