START 2 februari 2023

Tid: Torsdagar kl 17:30-18:45 (uppehåll 6/4)
Pris: 2 450 kr för 12 tillfällen. 
Lärare: Birgit Aspernig
Plats: Stockholm Kundaliniyoga Center
Frågor: birgitandyoga@gmail.com

ANMÄLAN

  Be You – Bli Mera Du

  Tillåter du dig själv att få vara den genuina personen du egentligen i sanningen är? Eller tar rädslan över och ditt ”autentiska jag” döljs bakom en perfekt siluett? Under den här terminen kommer du att guidas rakt in i ditt hjärta för att öppna upp och skapa nya transformerande möjligheter i ditt liv.

  Allting börjar inuti dig själv, att lyssna inåt för att upptäcka din stora, inre potential länkad till ditt hjärta. Med acceptans och hängivenhet kommer du att stärka kärleken till dig själv och andra.

  Att möta sitt “sanna jag” och att älska sig själv är inte alltid det lättaste, men åhhh så viktigt. Med yogans tekniker kommer du kunna ge dig själv mer utrymme och tillåta dig själv att få finnas här på ditt unika sätt vilket är en viktig bas för ett lyckligt liv. Odla och acceptera faktumet att “du är du” att “du är perfekt” och att “du duger som du är”.

  Vi djupdyker och jobbar med att:

  – lyssna inåt
  – odla acceptans och tillit
  – öppna hjärtcentret
  – befria dig från dina rädslor
  – stärka kärleken till sig själv
  – odla mer medvetenhet och närvaro
  – följa hjärtat, drömmen, längtan

  Detta väntar dig:

  – en djupare förståelse för hur känslor fungerar
  – kraftfulla & hjärtöppnande  kriyas och meditationer
  – återhämtande gongavslappningar
  – gemenskap & transformation

  Hjärtligt välkommen till en upplyftande, hjärtöppnande kurs. Samtliga klasser inleds med en uppvärmning, följd av en kriya och en återhämtande avslappning. Därefter avslutas klassen med en djup meditation. I anslutningen till klassen serveras te. Inga förkunskaper krävs.

  Varmt välkommen!
  Birgit

  Dela till dina vänner