Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

JAPJI 40 DAGAR

13 March @ 05:30 - 06:00

 

 

Varmt välkommen med på en 40-dagars sadhana där vi dagligen reciterar Japji – Själens Sång. Detta är en fantastisk sadhana där vi marinerar vårt sinne och hela vårt väsen i en väldigt speciell ljudström som skapar balans, integration och djup. Japji är en text som beskriver verkligheten, från det enhetliga medvetandet till den manifesterade fysiska världen, och förankrar oss i båda och allt däremellan.

Japji är första delen av Aquarian Sadhana, det Kundaliniyogiska grupp-praktiserande som görs tidigt på morgonen, och är skriven av helgonet Guru Nanak vars undervisning lagt grunden till den Sikhiska traditionen.

Texten startar med en beskrivning av den absoluta verkligheten: Ek Ong Kaar, Sat Naam – “Skaparen och Skapelsen är Ett och Samma, Rent Varande är allts sanna identitet”. Resten av texten är en utveckling av detta budskap och förmedlar undervisning och attityder som ska hjälpa oss förstå denna sanning på djupet. Japji är skriven på gurmukhi och skapar en ljudström och vibration som påtagligt påverkar våra subtila system.

HUR GÅR DET TILL?
Vi ses på Zoom en gång i veckan och reciterar texten tillsammans – en fin möjlighet att samlas tillsammans och få gemenskap i etern.
Tid: Tisdagar kl 05:30-06:00
Övriga dagar kan du använda inspelningen från Zoom-mötet för support i uttal och rytm.

START/AVSLUT
Vi startar på nymånedagen lördagen den 13 mars.
Sista tillfället är 21 april då vi reciterar Japji 7 gånger.

Texten till Japji finns i Klas bok om Shabd Guru.
Beställ den här: (länk)

PRIS: Valfri summa. Lägg din donation här (länk)

FACILITATOR: Klas Landahl

FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

 

 

Detaljer

Datum:
13 March
Tid:
05:30 - 06:00
Typ av event:
,
Hemsida:
https://kundalinishakti.se/sv/item/japji-40-dagar

Organisatör

KLAS LANDAHL
Telefon:
0704097893
E-post:
klas@kundaliniyogacenter.se