Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

LA GOMERA WOMANS RE:TREAT

27 april, 2019 - 4 maj, 2019

- 3.500 SEK – 4.100 SEK

Välkommen till La Gomera, en mycket unik ö i den glittriga Atlanten. Här ges varje år en magisk njutarvecka för alla kvinnor som vill ge sig själv en kärleksfull, inspirerande och upplyftande livsinjektion. I varm, kvinnlig gemenskap gör vi upplyftande kundaliniyoga, transformerande och helande meditationer, flödar i dans och vibrerar våra hjärtan i sång. Vi njuter La Gomeras storslagen natur – vandrar i bergen, förundras över stjärnorna och gör ceremonier på kraftplatser. Vi vilar, återhämtar och fyller på. Vi vaknar och somnar till vågskvalp, låter våra kroppar bli solkyssta och serveras enastående, vegetariska måltider. Vi kommer bli väl omhändertagna på retreatcentret Finca Argayall som är en av mina favoritplatser på jorden. Här har jag delat retreat och tankat livskraft i flera år. Argayall ligger precis invid den korallblå Atlanten och de majestätiska vulkanbergen omfamnar denna vackra plats. Välkommen att ge dig själv en galet njutningsfull och livsbejakande vecka ! Annki Retreatet leds av Annki Warberg-Landahl, kundaliniyogalärare och Teacher Trainer som sedan många år med varmt och stort hjärta skapar plats för kvinnors växande. Hon har är grundare av Gurudinnans Väg, en 6-månaders kurs för kvinnors växande. Hon har undervisat i kundaliniyoga och personlig utveckling i över 19 år. Förutom att organisera oss kommer Mona Edwertz att dela ett par härliga danspass. Alla kvinnor, i alla åldrar, från alla länder och kulturer är varmt, varmt välkomna! Retreatet ges vid behov på engelska. www.kundaliniyogacenter.se annki@kundaliniyogacenter.se DATUM: 27 april – 4 maj, 2019 PLATS: La Gomera, Kanarieöarna, Finca Argayall – www.argayall.com PRIS KURS: 3.500:- när du anmäler dig innan 31 januari. Sedan kostar det 4.100:- BOENDE MED HELPENSION: från €58/dygn inkl tre veg. buféer/dag. Rummet bokas via Mona. Begränsat antal platser – boka i tid. Flygresa ingår ej. Boka flyg till Teneriffa Syd i god tid för bra priser. ANMÄLAN & INFO: kontakta Mona Edwertz – mona.edwertz@gmail.com

FEEDBACK FRÅN TIDIGARE DELTAGARE:
“Denna vecka är förmodligen en av de viktigaste händelserna i mitt liv – det kommer aldrig att bli detsamma efter det här.
Jag har lärt mig så mycket om mig själv, fått vänner för livet och många bra verktyg för vägen framåt.”
”Vilken fantastisk och transformerande resa! Den kom verkligen helt rätt i tiden för mig och den har kommit att bli en av de viktigaste och mest transformerande händelserna jag varit med om”
” jag gillade verkligen upplägget med yoga, dans och cermonier och att det fanns gott om tid för vila och reflektion”
”mina wow-upplevelser är transformationscermonin på bergsplatån vid havet, elddansen och dialogen mellan den inre mannen och den inre kvinnan”
” Tack för helt fantastisk yoga och meditation och underbart ledarskap”
”vill tacka för en underbar vecka. Så inspirerande och otroligt läkande och transformerande på många nivåer. Annki, du är en stor inspirationskälla och fantastisk kvinnlig förebild.
”Verkligen transformativt! Underbar plats, fantastiskt att få vara så mycket i naturen och härliga vandringar. Tusen tack.”

DETALJER

Börjar:
27 APRIL, 2019
Slutar:
4 MAJ, 2019
Pris:
3.500 SEK – 4.100 SEK
Evenemang Kategorier:
,

PLATS

LA GOMERA, KANARIEÖARNA

LÄRARE:

ANNKI WARBERG-LANDAHL
Telefon:
0704968778
Anmälan:
annki@kundaliniyogacenter.se

DETALJER

Börjar:
27 APRIL, 2019
Slutar:
4 MAJ, 2019
Pris:
3.500 SEK – 4.100 SEK
Evenemang Kategorier:
,

PLATS

LA GOMERA, KANARIEÖARNA

LÄRARE:

ANNKI WARBERG-LANDAHL
Telefon:
0704968778
Anmälan:
annki@kundaliniyogacenter.se