Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SHIVA’S CAVE

28 June - 3 July

 

 

– En inre resa mot visdom, klarseende och fridfullhet –
6 dagars retreat med Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

 

När vårt tredje öga öppnar sig expanderar vår kapacitet att leva intuitivt. Det innebär att vi med större lätthet orienterar oss i vår vardag. Vi känner oftare att vi är rätt person på rätt plats och att livet flyter på i större enkelhet.

När vi stärker kontakten med vårt inre navigationssystem, intuitionen, guidas vi ordlöst till situationer, människor och platser som stödjer oss på vår livsväg – synkrona händelser och oväntade möjligheter blir ett vardagstillstånd.

Under detta retreat kommer vi resa in i den övre triangelns magiska värld. Med fötterna väl förankrade i jorden expanderar vi våra högre sinnen för ett mer magiskt och intuitivt liv. Ett liv i tyst vetskap om att vi är en del av en vacker helhet och att vårt liv och våra handlingar därmed är i synk med den.

Under detta retreat fokuserar vi på intuitionen, som enligt yogan bor i tredje ögat, eller som det även kallas – Shiva’s Cave.

• Vi gör specifika meditationer och kriyor som jobbar på tredje ögat, hypofysen och högre vishet
• Vi är i skogen, i kontakt med de fem elementen och kopplar upp oss på naturens inneboende visdom
• En av dagarna ägnar vi åt meditation från morgon till kväll och stödjer detta med lätt kost och tystnad

Våra yogaretreater bjuder på ett djupgående program. Här får du smaka på yogans bredd och djup, både praktiserande ”på mattan” men även yogisk filosofi, livsstil och attityder. Vi väver in mantrasång till levande musik, vitaliserande och transformerande andningsövningar samt djupavslappning till gongens vibrationer.

Våra Kundaliniyogaretreater innebär för många en påtaglig och positiv livsförändring. Nya insikter, påtagliga eller ordlösa, trillar ner och sätter en ny riktning i livet. Yogans kraftfulla tekniker leder för många till personlig utveckling och transformation.

 

EN DAG PÅ RETREATET
Vi startar morgnarna kl 6 med en härlig practice som får oss att vakna till liv och möta dagen i närvaro och gemenskap. Ett Kundaliniyogapass bestående av pranayama/andningsövningar, den mer fysiska kriya-delen, samt mantrameditation till levande musik.

Vi serveras en ljuvlig frukostbuffé ute på verandan som vi äter i tystnad. Många blir därefter liggandes i solen, tar ett bad eller njuter av stillheten runt kursgården.

På förmiddagen tar vi oss tillsammans ut i skogen för nästa session. Det blir en blandning av skogsupplevelser, guidade övningar, yogiska samtal och tyst och stilla varande i naturen.

Efter lunch har du egen tid att förvalta som du själv önskar, på egen hand eller i gemenskap med andra. Plocka blåbär i skogen, paddla kanot, ligga på verandan i hängmattan, få en behandling, läsa en bok, småprata med en nyfunnen vän…

Eftermiddagen bjuder på ett svettigare och utrensande yogapass. Här bryter vi igenom tröghet, trötthet, ansamlad stress och inre motstånd, för att öppna upp flödet av liv, vitalitet och ordlös visdom.

Efter middagen samlas vi igen för ett lättsamt kvällsprogram. Det kan vara mantrasång, gongbad, ceremoni, healing eller samtal. Bastun är ofta på och sjön är alltid tillgänglig för ett renande bad.

 

DATUM
28 juni – 3 juli (ankomst kl 15:30 den 28:e, avresa kl 14 den 3:e)

 

PLATS
Shambala Gatherings, Borntorpet, Skinnskatteberg

 

PRIS
RETREATKOSTNAD: 4.900 kr.
BOENDE OCH HELPENSION: 800 kr/dag – totalkostnad 4.000 kr. Om du tältar är priset 2.900 kr.

 

LÄRARE
ANNKI & KLAS är mycket erfarna yogis, lärare av dharma och coacher. Under många år har de tillhandahållit mycket uppskattade yogakurser och utbildningar inom hälsa, personlig utveckling och andligt växande. Deras passion är att dela kunskap och tekniker för att hjälpa människor att leva ett meningsfullt, vitalt och glädjefullt liv!

Annki är känd för sin expertis inom kvinnors hälsa och för sin smittsamma förmåga att inspirera och lyfta. Klas är mycket uppskattad för sin förmåga att dela andlig undervisning med klarhet och precision och för sin djupa kunskap i mantrasång.

De är båda musiker och har tillsammans släppt fyra album med mantramusik. De skapar kontinuerligt hjärtöppnande mantracirklar som lyfter deltagarna till himlen och tillbaka!

 

Detaljer

Start:
28 June
End:
3 July

dhfrhjkju

Typ av event:
,
Hemsida:
https://kundalinishakti.info/order-form1647252809329

Plats

SHAMBALA GATHERINGS
Borntorpet
Skinnskatteberg, 739 92 Sverige
+ Google Map
Hemsida:
http://shambalagatherings.com/

Organisatör

ANNKI WARBERG-LANDAHL & KLAS LANDAHL
Telefon:
0704097893
E-post:
info@kundalinishakti.se