Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SOMMARVITAL ONLINE – VÅR ÅRLIGA DETOX

23 May @ 23:59 - 6 June @ 23:59

 

SOMMARVITAL 2022

Din hälsorevolution på hemmaplan

Onlinekurs 23 maj – 6 juni
med Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

 

 

Möt sommaren vital, energifylld, avstressad, avslappnad och sund i kropp och själ!
För 13:e året i rad inspirerar Annki och Klas Landahl till ren vibrerande kost, vitaliserande yoga, energigivande andningstekniker och meditation för balans och centrering.

Detta program är för dig som vill:

• Släppa vinterns tyngd i kropp och sinne
• Få hjälp med att hantera stress i olika former
• Höja din dagliga energinivå
• Balansera din vikt
• Öppna upp för mer livsglädje
• Möta sommaren avstressad, vital och inspirerad
• Detoxa hela ditt system

 

 

Programmets innehåll i korthet:

VITALISERANDE KOST: Renande & näringstät mat: recept, informativ läsning och inspiration
YOGA: Upplyftande kundaliniyoga, vitaliserande andningsövningar och meditation
LIVSSTIL: Guidning till hållbar, hälsobringande vanor i vår vardag

 

Uttalanden från tidigare deltagare:

”Tusen tack för denna kurs 🙏. Den var över mina förväntningar. Ett helhetskoncept med proffsig hantering. Även ett Väldigt behagligt förhållningssätt ifrån er kursledare. En ”fri” känsla i ert budskap och ödmjukhet.”
– Anna

”Det här är mina mest välinvesterade pengar någonsin och det bästa jag någonsin gjort för mig själv!”
– Johanna

”Känner en djup tacksamhet för vår resa tillsammans! För er fantastiska vägledning, Anki och Klas, en stor gåva. Känner att jag denna tid fått möjlighet att “storstäda” på många olika plan, både fysiskt, känslomässigt och mentalt och det har varit möjligt genom detta fina upplägg och vår gemenskap. Tack för att ni skapar detta, en så vacker symbol för allt det vackra vi kan skapa tillsammans på jorden.”
– Marit

”Tack igen för ett fantastiskt proffsigt och inspirerande upplägg! Det hela känns så genomtänkt med videos och fina kompendium som är motiverande och positivt. Inga pekpinnar eller fördömanden utan bara ren välvilja och kärlek.”
– Anette

”Tusen tack till Klas och Anki för att ni gett mig pushen att ta tag i min hälsa och mående. Och tack till er andra medkursare, så inspirerande att få höra om era funderingar och hur ni mår. Hade aldrig klarat det så här bra på egen hand!”
– Mari

”Denna kurs kom som en frisk fläkt i vardagen! Jag är sjukskriven för cancer och lever rätt isolerat nu pga covid, så det har känts skönt att få dyka ner i yogan och ayurvedans värld, att få ta del av så mycket klokskap. Det känns också fint att göra det i ett sammanhang, tillsammans med er alla!”
– Anne

 

I detta välbeprövade program ingår:

• Välkomstfilm med introduktion till detox och programmet
• 6 st Livesända yogaklasser. Passen spelas in och läggs upp på kurssidan och kan göras när som helst i efterhand.
• Levande forum i sluten grupp på Facebook för frågor och interaktion
• Dagliga mail med inspiration, pepp och yogiska tips
• Innehållsrika kompendier med holistisk kunskap kring kroppen, kost och livsstil
• Härliga recept och måltidsplanering
• ”Kom igång med Kundaliniyoga” – grundläggande information för nybörjaren
• Yogiska tekniker för ett vaket, glädjefyllt och hälsosamt liv
• Inspiration till att fortsätta yoga regelbundet
• Ingå i ett upplyftande sammanhang och få stöd att gå igenom processen

Programmet är mycket uppskattat och har genomförts av mer än 1.000 personer genom åren. Det är enkelt att följa och du blir tydligt guidad längs vägen. I ett privat forum finns det plats för frågor och funderingar – på så sätt får du total support genom programmet om du önskar och behöver. Kursen passar alla oavsett yogaerfarenhet.

 

 

VITALISERING OCH DETOX I ETT!

Precis som att vi lämnar in bilen på årlig service så är det viktigt att regelbundet och medvetet göra en boost för vår kropp, hälsa och välmående. För de flesta människor innehåller vardagslivet en hel del yttre och inre stress; vi hinner inte ta hand om oss, missar motionen, äter näringsfattigt och omedvetet, sover dåligt och hamnar i allmän obalans. Förutom det exponeras vi för en mängd gifter, främst genom maten vi äter men även genom luften vi andas och olika produkter vi utsätter oss för.

Resultatet blir att energinivå, motivation och inspiration sjunker. Över tid blir ohälsosamma vanor en normalitet och låg energi, smärta, krämpor och allmän ohälsa blir något vi accepterar.

Det behöver inte vara så här – det går att förändra!

Kroppen är fantastisk och när vi stödjer den på rätt sätt så har den en otrolig kapacitet att hela, läka och föra sig själv till hälsa och balans.

Se denna kurs som en årlig rening av systemet. “Detox” i detta fall innebär att vi med holistiska tekniker, renar och vitaliserar kroppens vitala organ och kroppssystem. På så sätt ger du kroppen chans att rena och rensa sig själv, något den sköter alldeles utmärkt om den bara får rätt förutsättningar.

 

 

UPPLÄGGET PÅ DENNA KURS

Kursen pågår i sammanlagt 15 dagar där de första 4 dagarna är förberedelsedagar. Här blir du introducerad till programmet och börjar gradvis lägga om din kosthållning och livsstil, samt blir introducerad till andnings- och yogaövningar.

På dag 5 sätter kursen igång i sin helhet med daglig yoga och meditation och en tydlig måltidsstruktur. I onlineforumet utbyter du upplevelser och erfarenheter med de andra kursdeltagarna, får daglig inspiration och kan ställa frågor om kursen. Självklart väljer du själv var du vill sätta ribban och hur stor omställning du vill göra.

Du gör det i din takt, i din hemmiljö.

Tiden för yoga och meditation är c:a 30-60 min per dag, och kan justeras utifrån hur mycket tid du har.

Vad du än väljer kommer vi peppa dig att gå in helhjärtat. 

 

INVESTERING

Transformationen som är möjlig med detta program är ovärderlig!
Kursens innehåll har ett värde på många tusen kronor. För att så många som möjligt ska kunna vara med tar vi endast betalt för värdet av de livesända träffarna – 1.595 kr!

Tillåter inte din ekonomi detta just nu?

Vi har 20 platser öronvikta för detta! Du betalar då bara 950 kr. Först till kvarn. Och har du råd med det fulla priset, spara dessa billigare platser till de som inte har det.

Hela familjen kan vara med!

När du köper kursen kan självklart din partner och andra i samma hushåll ta del av materialet, vara med på yogaklasserna etc. Inkludera hela familjen i denna renande och vitaliserande hälsoboost!

 

LIVESÄNDA YOGAKLASSER

23 maj kl 19:30-21:00 Introduktion till programmet

27 maj kl 06:30-07:30
29 maj kl 08:00-09:00
31 maj kl 06:30-07:30
2 juni kl 06:30-07:30
4 juni kl 08:00-09:00
6 juni kl 08:00-10:00 Sista yogapasset, avslut och firande

 

VEM KAN VARA MED?

Alla som vill och är intresserade av att vitalisera och göra en hälsorevolution i sitt liv! 

Hälsomedveten eller inte, nybörjare, erfaren yogi, yogalärare; gammal som ung,– du gör programmet utifrån dina förutsättningar och alla kommer få stor behållning av denna utrensande och vitaliserande process. Yogaprogrammet är lätt att följa och du kommer tydligt guidas steg för steg.

Människor med åkommor som t.ex. migrän, sömnsvårigheter, utmattning eller nedstämdhet brukar uppleva positiva förändringar när de börjar med yoga och ren kosthållning. Har du någon specifik åkomma och känner dig osäker om du kan medverka i programmet ber vi dig först rådgöra med din läkare.

Om du är gravid, nyopererad eller under kraftfull medicinsk behandling rekommenderas du inte att göra detta program.

 

OM LÄRARNA

Lärare och inspiratörer på denna kurs är Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl. Båda är yogalärare och yogaterapeuter med en bred, holistisk kunskap om människans självläkande förmåga. De lever den yogiska livsstil de lär ut och har de senaste 25 åren skaffat sig stor kunskap om kost, yoga och livsstil. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration och brinner för att i olika sammanhang sprida yogans fantastiska tekniker för ett vaket, vibrerande och hållbart liv.

Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter där de erbjudit mycket uppskattade kurser i 13 år. De är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller många upplyftande och inspirerande retreats, workshops, onlinekurser och konserter. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm, på festivaler runt om i Sverige och numera i virtuella Zoomrum.

 

DATUM: 23 maj – 6 juni. Du har därefter tillgång till alla filmer och allt material till sista augusti.
PLATS: Online
FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

 

VIKTIGT

När du anmält dig får du ett bekräftelsemail på att du har betalt. Information och länkar till kurssidan kommer på mailen c:a en vecka innan kursstart. Markera vår mailadress som säker, ibland hamnar mail som innehåller länkar i skräpposten.

 

 

Detaljer

Start:
23 May @ 23:59
End:
6 June @ 23:59
Typ av event:
,
Hemsida:
https://kundalinishakti.info/sommarvital-2022

Plats

Zoom

Organisatör

ANNKI WARBERG-LANDAHL & KLAS LANDAHL
Telefon:
0704097893
E-post:
info@kundalinishakti.se