Loading Events

« All Events

YOGA I BLOMSTERTID

14 June @ 18:30 - 21:00

350kr

 

Vi vill bjuda in till en speciell kväll som ger dig chans att blomstra ut i din fulla sommarprakt! Välkommen till en workshop med Birgit, Kerstin och Zoran onsdag 14 juni kl. 18.30 – 21.00. 

Försommaren spritter fortfarande och vi sjunger om den blomstertid som vi alla längtat till. Det är en tid på året som passar väl för att samlas, summera det som varit så här långt och sätta en intention för resten av året. Kvällen bjuder på Subagh Kriya som är en av de mest potenta meditationerna för lycka och välgång (eng. prosperity) inom kundaliniyogan. Att göra den här meditationen tillsammans i grupp är en kraftfull övning med potential att omprogrammera oss på djupet. Vi integrerar effekterna med ett härligt gong- och ljudbad. Du får tillfälle att så de frön du önskar ska blomstra och bära frukt för dig framöver. Vad längtar du efter, vad vill du erbjuda dig själv och de i din omgivning, just nu och hela sommaren? 

Vare sig du har varit med oss här på centret under våren eller inte, vare sig du har ett regelbundet praktiserande eller bara är nyfiken på vad yoga kan erbjuda dig, så är du varmt välkommen till en skön kväll i gemenskap med massor av kundaliniyoga, meditation, härliga mantran, sound healing och inspirerande musik! 

Vi öppnar dörrarna 18.00 för att ge dig chans att landa. På plats bjuds det på te. 

PLATS: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholme

LÄRARE: Birgit Aspernig, Kerstin Lundgren & Zoran Lovrencic

DATUM: onsdag 14 juni, kl 18.30 – 21.00

PRIS: 350 kr

FRÅGOR: zoran@goldenheartyoga.se

Detaljer

Datum:
14 June
Tid:
18:30 - 21:00
Pris:
350kr
Typ av event:
,

Plats

STOCKHOLM KUNDALINIYOGA CENTER
Reimersholmsgatan 79
Stockholm, 117 40 Sverige

Organisatör

Kerstin, Birgit & Zoran
E-post:
alwayogiwear@gmail.com

    BOKA