START 30 aug 2021

Tid: Tisdagar kl 19:40-21:00 (uppehåll 2/11)
Pris: 1.950 kr för 12 tillfällen. 
Lärare: Annki Warberg-Landahl
Plats: Online via Zoom
Frågor: 070-4968778 eller annki@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN

Female Balance – online

Dessa tisdagar ska du få gå på “date” med dig själv! Med yogans hjälp få boosta dig själv och fylla på med kraft, inspiration, energi och en stor portion självkärlek.

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass, andningsövningar och meditationer vars syfte är att stärka kvinnor både fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Under dessa tisdagar lär du dig koppla till din kraft, förstå din unikitet som kvinna, tydliggöra dina passioner och gåvor och hur du kan bidra med dem till vår gemensamma helhet.

Yogan är ett ovärderligt ankare och livsinspiration i din vardag som mamma, partner, syster, dotter, kollega, ledare…

Upplägg

Yogaklasserna är en inspirerande blandning av kortare föreläsning, yogapass, andning, vila och meditation. Vi varvar mellan lugna med mer intensiva yogapass och du uppmanas alltid att yoga utifrån din dagsform och kapacitet. Vi lägger stor vikt till att lyssna på våra kroppar och dess subtila signaler.

Under dessa tisdagar kommer vi bl.a att fokusera på:

HORMONSYSTEMET och dess påverkan på dina känslor och allmänna välbefinnande. Dina hormoner styr bla ditt humör, din tankeförmåga, din energinivå, din (sex)lust, menscykel och livsglädje.

+ att SLÄPPA STRESS & SPÄNNINGAR som hos kvinnor ofta sätter sig i bäckenregionen, underlivet, nedre ryggen, axlar och som oro och otrygghet.

+ utveckla det NEUTRALA SINNET för att enklare kunna hantera inre och yttre konflikter, drama och oro. En otrolig kapacitet att ha med sig i alla olika roller som kvinna – inte minst som mamma.

+ utveckla din kapacitet till SJÄLVKÄRLEK, att kunna känna in var du befinner dig och utifrån det uttrycka dina behov. Förstå att det är viktigt att ta hand om dig själv för att kunna serva och finnas till för andra.

+ hitta LIVSKRAFTPASSION och inspiration till din vardag

+ m.m, m.m

Efter yogan ges möjlighet till djup avslappning och integrering av passet. Yogapassen avslutas med meditationer, oftast med mantrasång och ibland till levande musik.

Varmt välkommen till en härligt upplyftande hösttermin!

Annki

Dela till dina vänner