START 3 feb 2022

Tid: Torsdagar kl 17:30-18:45
Pris: 2 850 kr för 14 tillfällen (uppehåll v 9 & 15)
Lärare: Birgit Aspernig
Plats: Stockholm Kundaliniyoga Center
Frågor: birgitandyoga@gmail.com / 076-2374536

ANMÄLAN

  GOOD VIBRATIONS

  En kurs för dig som längtar efter mer ”flow” och lätthet i livet. 

  För många av oss har de senaste månaderna varit tröga och tunga. Det gör det viktigare än någonsin att lägga energin på rätt saker: att omge sig med och engagera sig i sådant som ger ”sparkles”. Denna kurs är till för dig som längtar efter mer flöde och lätthet.

  Med de yogiska teknikerna kommer du att få en djupare kontakt med dig själv. Du kommer att kunna ta dig an utmaningar utan rädsla och utan att du känner dig dränerad. Jag vill att du ska kunna vibrera och stråla på bästa möjliga sättet, släppa taget om krav och våga göra det ditt hjärta bultar för. 

  Under våra träffar kommer vi att utforska ditt inre, din frekvens, prana, livskraften, och hur du kan stå stadigt i din power. Detta i syfte att få ett bättre flöde, att lösa upp blockeringar och spänningar som inte längre gynnar dig.

  Förhoppningen är att du under den här terminen kommer att få uppleva dig själv mer jordad, energifylld, centrerad och upplyft med ett öppen hjärta för att kunna släppa in nya möjligheter i ditt liv. 

  Samtliga klasser inleds med en uppvärmning, följd av en dynamisk kriya och en återhämtande avslappning. Därefter avslutas klassen med en djup och upplyftande meditation. Inga förkunskaper krävs.

  Varmt välkommen!
  Birgit 

  Dela till dina vänner