Kära yogautövare på Stockholm Kundaliniyogacenter,

Det är helt klart omvälvande tider vi lever i, med kraftfulla och snabba förändringar och händelser som dyker upp. Nu senast är det coronaviruset som vi behöver förhålla oss till.

När du kommer till vårt yogacenter är vår första prioritet att värna om din hälsa och säkerhet. Vi har följt med i utvecklingen av viruset, och det har nu blivit tydligt att vi som samhälle behöver vidta åtgärder för att sakta ned spridningen av detta virus. Sjukvården är redan överbelastad och vi behöver undvika så mycket som möjligt att människor exponeras för viruset.

Det är uppenbart att social distansering är det mest effektiva sättet just nu att begränsa spridningen av viruset, i kombination med att noggrant tvätta händerna och stanna hemma om man känner sig dålig.

VI HAR BESTÄMT OSS FÖR ATT TILLFÄLLIGT STÄNGA YOGACENTRET MED OMEDELBAR VERKAN.

De goda nyheterna: vi kommer livesända yogaklasser fyra dagar i veckan (måndag-torsdag). Du som går en kurs hos oss får tillgång till alla dessa klasser.

Vi kommer använda Facebook som plattform för detta. Du hittar den slutna gruppen HÄR.
Vi kommer sända klasserna live och de kommer även ligga kvar i gruppen efteråt om du inte kan delta den exakta tiden.
Ansök om medlemsskap i gruppen och berätta vilken av våra kurser du går.

Om du inte går någon av våra kurser är du också välkommen att bli medlem i denna grupp. Du betalar då för de sju veckor som det är kvar av denna termin, 1.100 kr. Betalning sker till plusgiro 50 28 73-3.

Tider för klasserna:
Måndag: 18:15 Klas
Tisdag: 17:30 Annki
Onsdag: 19:00 Viveka
Torsdag: 17:30 Rita

Det är tråkigt att inte få samlas och yoga tillsammans på centret, men tack vare den moderna tekniken kan vi hålla kontakten ändå. Vi hoppas att du kan hålla igång ditt praktiserande av yoga och meditation på detta sätt. Det kan göra stor skillnad för ditt immunförsvar och allmänna välmående, plus din förmåga att hålla dig mentalt neutral i dessa tider. Att bli stressad och panikslagen försvagar immunförsvaret, så viktigt att hålla sig sansad. Informerad, ja. Men vi behöver inte utsätta vårt sinne för rädsloskapande nyheter från morgon till kväll. Meditation är en kraftfull metod för att skapa neutralitet i sinnet.

Vi följer utvecklingen och kommer självklart att öppna portarna så snart vi kan. Detta är tider att bara ha tålamod och acceptera sakernas tillstånd så som de är.

Ta hand om dig och dina nära på bästa möjliga sätt.
Drick mycket vatten, var ute i friska luften, tvätta händerna, meditera, skicka kärlek till dina medmänniskor på håll och andas långa djupa andetag. Gör det bästa av situationen.

Med massa kärlek från oss till dig!
/ Viveka, Annki, Klas & Rita