Kundalini Power

Kundaliniyogan erbjuder holistisk träning där du stärks både fysiskt, mentalt och andligt. Vi tränar uthållighet, styrka, smidighet och förbereder kroppen för att kunna leva i optimal hälsa och vitalitet. Meditation gör oss mer medvetna och klara i sinnet.

I denna kurs lägger vi extra fokus på kriyor (sekvenser av övningar) som sätter ordentlig fart på cirkulationen i kroppen, stärker nervsystemet och boostar kroppens immunförsvar och matsmältning. Intensiva pass där vi rör på oss ordentligt, tränar uthållighet, får upp puls, svettas och lyser upp.

Kundaliniyogans pass är mer än en slumpmässig ihopsättning av schyssta övningar. Övningarna är noga utvalda och satta i en viss ordning för att på ett subtilt plan röra energin i kroppen så att vi även blir mer medvetna, mer närvarande och kan veckla ut vår inneboende potential som människa. Fysisk träning med ett andligt syfte! Andlig träning som stärker vår fysik!

Vi vilar till gongens vibrationer för att nå djupavslappning och integrering av övningarnas effekter.

Passen avslutas med djupgående meditationer, vissa med mantran (till levande musik) och vissa med specifika andningsövningar. När kroppen är rejält genomarbetad blir meditation mer effektiv.

Dela till dina vänner

STARTAR
27 JANUARI 2020


Tid:
Måndagar kl 18:15-20:15 (uppehåll v 9 & 16)
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen.
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Lärare: Klas Landahl
Frågor: 070-409 78 93 eller klas@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN