Skip to main content

Kurser på

Stockholm Kundaliniyoga Center

Be You - Bli Mera Du

kurs med Birgit Aspernig

Under den här terminen kommer du att guidas rakt in i ditt hjärta för att öppna upp och skapa nya TRANSFORMERANDE MÖJLIGHETER i ditt liv.
När du lever ett autentiskt liv vågar du välja det du själv tror på, du tar ansvar för den du är och har förmågan att stå STABIL & STOLT i dig själv. Är du redo att släppa taget om dina rädslor så att du kan vara mer AUTENTISK & GENUIN? Är du redo att sluta dölja dig bakom en siluett och andras åsikter?

Med yogans tekniker kommer du kunna ge dig själv mer utrymme och tillåta dig själv att få finnas här på ditt unika sätt vilket är en viktig bas för ett lyckligt liv. Odla och acceptera faktumet att DU ÄR DU att DU ÄR PERFEKT och att DU DUGER SOM DU ÄR.

Allting börjar inuti dig själv, att lyssna inåt för att upptäcka din stora, inre potential länkad till ditt hjärta. Med acceptans och hängivenhet kommer du att stärka kärleken till dig själv och andra. Att möta sitt SANNA JAG och att älska sig själv är inte alltid det lättaste, men åhhh så viktigt!

Vi djupdyker och jobbar med att:
– lyssna inåt och odla acceptans
– öppna hjärtcentret
– befria dig från dina rädslor
– stärka kärleken till dig själv
– sätta gränser
– odla mer medvetenhet och närvaro
– följa hjärtat, drömmen, längtan

Detta väntar på dig:
– en djupare förståelse för hur känslor fungerar
– kraftfulla & hjärtöppnande kriyas och meditationer
– återhämtande gongavslappningar
– gemenskap & transformation

Hjärtligt välkommen till en upplyftande, hjärtöppnande kurs. Samtliga klasser inleds med en uppvärmning, följt av en kriya och en återhämtande avslappning. Därefter avslutas klassen med en djup meditation. I anslutningen till klassen serveras te. Inga förkunskaper krävs.

Varmt välkommen!
Birgit

Kursstart:

8 februari 2024

Tid: Torsdagar kl 17:30-18:45
Pris: 2 450 kr för 12 tillfällen. 
Lärare: Birgit Aspernig
Plats: Online
Frågor: birgitandyoga@gmail.com

Anmälan