Skip to main content

Kurser på

Stockholm Kundaliniyoga Center

Expansion

kurs med Kerstin Lundgren

Blir du lätt överväldigad? Plockar du gärna upp andra människors känslor och humör fast du inte vill? Tycker du att det är utmanande att veta vad du känner och vad som är andra människors känslor? Har du fått höra att du är känslig? 

Välkommen till en skön början på veckan där du får möjlighet att yoga, meditera och lära dig yogiska tekniker för att stå stadig och välja när du tar in omvärlden! 

Kundaliniyogans tekniker hjälper oss att gradvis stärka vårt yttre skydd så att vi kan ta oss an vilken situation som helst och känna oss helt centrerade och säkra, oavsett hur mycket förvirring eller negativitet som är i miljön. Inom yogan kallas det skyddet eller energifältet runt kroppen för auran. När auran är svag blir vi lätt sjuka, vi känner oss förvirrade över vilka vi är, sårbara och som om omvärlden lätt penetrerar oss. När detta fält däremot är starkt håller vi oss friska, är positiva, i kontakt med oss själva och känner oss starka. Vi strålar och kan expandera! 

Den här kursen kommer stärka din förmåga att stå mer stabil i dig själv och välja när du vill ta in andra människor på djupet och bland annat göra dig/det: 

  • mer positiv och klartänkt
  • mindre sårbar
  • lättare med gränsdragning 
  • enklare att stå emot negativitet
  • mer trygg i dig själv

Under vårens tillfällen kommer du dessutom att få möjlighet att släppa på spänningar, varva ner och komma i skön avslappning. En lite längre vila med vibrationer från gongen löser upp djupt liggande stress och ger på så sätt härlig återhämtning. 

Kursen värdesätter gemenskap och riktar sig till en mindre grupp för att skapa ett tryggt och varmt sammanhang där du kan släppa prestation. 

Om något av det här resonerar i dig är du varmt välkommen till höstens kurs, totalt 12 tillfällen (uppehåll höstlov v.44). 

Kursen passar alla oavsett erfarenhet, men kan vara extra värdefull för dig som är högkänslig eller lever med mycket stress, samt är/har varit utmattad. Har du en dag där du kanske inte orkar mycket mer än att ligga på mattan, så är det helt ok. Här är du välkommen precis som du är! 

Hjärtligt välkommen!

Kerstin 

KURSSTART:

4 september 2023

Tid: Måndagar kl 19:30-21:00
Pris: 2 450 kr för 12 tillfällen. 
Lärare: Kerstin Lundgren
Plats: Stockholm Kundaliniyoga Center
Frågor: 0724481034 / alwayogiwear@gmail.com

Önskar du prova ett kurstillfälle, hör av dig till läraren!

ANMÄLAN