Skip to main content

Kurser på

Stockholm Kundaliniyoga Center

Female Balance

kurs med Annki Warberg-Landahl

Female Balance är så mycket mer än ett vanligt yogapass!

Det är en upplevelsebaserad dejt med dig själv –  en stund varje vecka med fullt fokus på att göra det allra vackraste för dig själv, din kropp, ditt sinne och ditt varande som kvinna.

På Female Balance sitter vi i cirkel. Du får ta del av fantastisk kvinnokunskap och hur du som kvinna kan leva cykliskt med naturen. Vi yogar, dansar, andas, sjunger, mediterar och samtalar om livet. Vi uppmärksammar månens faser och gör olika ceremonier.

Dessa tisdagsklasser är för alla kvinnor som vill ge sig själv kraft, inspiration, återhämtning, vila, glädje, energi och balans. Och som vill göra det i en trygg, stärkande och inspirerande gemenskap med andra kvinnor.

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass och meditationer vars syfte är att stärka kvinnor på olika sätt:

•  Vi gör yoga för att balansera det kvinnliga hormonsystemet, aktivera kreativitet och sexualitet, stärka självkänsla och ett kärleksfullt inlyssnande.

• Vi gör pass som har en positivit inverkan på ditt humör, din tankar, din energinivå, din livsglädje, menscykel och klimakterieresa, m.m, m.m.

•  Vi fokuserar aktivt på att SLÄPPA STRESS & SPÄNNINGAR som hos kvinnor ofta sätter sig i bäckenregionen, underlivet, nedre ryggen, axlar och som skapar oro och otrygghet.

•  Genom meditation och andning kan du utveckla ditt NEUTRALA SINNE så att du enklare kan hantera inre och yttre konflikter, drama och oro. En otrolig kapacitet att ha med sig i alla olika roller som kvinna – inte minst som mamma.

•  Utveckla din kapacitet till SJÄLVKÄRLEK, att kunna känna in var du befinner dig och utifrån det uttrycka dina behov. Förstå att det är viktigt att ta hand om dig själv för att kunna serva och finnas till för andra.

•  Under dessa kvällar njuter vi härliga tekniker som bidrar till mer GLÄDJE, FLÖDE och FEMININ ESSENS i din vardag som kvinna.

Dessa tisdagklasser inkluderar djupavslappning till gong- och klangskålar. Yogapassen avslutas med meditationer, oftast med mantrasång. Efteråt serveras det te och många stannar en stund och samtalar med gamla och nya vänner.

Så kära kvinna, varmt och innerligt välkommen till en magisk och härligt upplyftande och välgörande hösttermin!

Kursstart:

6 februari 2024

Tid: Tisdagar kl 17:30-19:30
Pris: 2.550 kr för 12 tillfällen
Friskvård: Betala med friskvårdspengar via Epassi eller Wellnet (leta upp Annki & Klas / Kundalini Shakti AB)
Plats: 
Stockholm Kundaliniyogacenter. Obs! Denna termin befinner vi oss i en alternativ lokal, på Reimersholmsgatan 23.
Lärare: Annki Warberg-Landahl
Frågor: annki@kundaliniyogacenter.se

Boka plats och betala