Skip to main content

Kurser på

Stockholm Kundaliniyoga Center

Human Kindness

kurs med Viveka Pasquier

Det här är kursen för dig som vill bjuda in mer medvetenhet, mod och MEDKÄNSLA i ditt liv! Som längtar efter att bara få vara du – stöttad av yogan, samvaro och NÄRVARO.

Vår värld behöver mer Kindness. 

Vi lever i en omtumlande tid då vi alla behöver ombesörja vårt mående, såväl det fysiska som emotionella, mentala och själsliga. Tillsammans skapar vi en vänligare, snällare och fridfullare värld, både inom oss och runtomkring oss.

Vårens onsdagskvällar bjuder med dig på en resa in till en skönare och vitalare plats inom dig själv.

Du får ta del av ett varierat utbud av kraftfulla kundaliniyogapass och meditationer som stärker din förmåga att släppa taget om det som ligger i vägen för att du ska kunna känna dig stabil, närvarande och kärleksfull. 

Med hjälp av yogans tekniker, tänk och redskap utforskar vi:

MEDVETENHETEN
Hur kan du göra för att leva mer vaket? Mer närvarande? Mer i samklang med det som är din sanna natur? Mer i linje med dina behov och inte dina begär? Kom och lär dig hur du kan få vara både sensitiv och lyhörd utan att känna dig invaderad eller dränerad.

MODET
Hur kan du vara stabil och stark, även när det är utmanande runtomkring dig? Hur kan du identifiera din egen inre kraft, lita på och stå stadigt i den? Hur kan du göra för att vara både rakare och tydligare i din kommunikation?

MEDKÄNSLAN
Träna på att omfamna dina egna och omvärldens skuggsidor och svagheter. Gå djupare in i förståelsen av dina projiceringar och se på hur du kan släppa dem. Odla din acceptans och kärleksfullhet.

Varje klass avrundas med läkande djupavslappning där du ges ett varmt omhändertaget utrymme att sjunka djupt in i dig själv, allt för att integrera effekterna av yogan och meditationen. Efter klassen bjuds du på te och en stillsam återfärd in i vardagen igen. Utrymme för frågor och funderingar finns alltid.

Kursens exakta innehåll utformas varje termin i samklang med den aktuella gruppens behov.

Du är välkommen precis som du är, nybörjare eller supervan kundaliniyogi – och alla nivåer däremellan. Du gör som alltid yogan utifrån dina förutsättningar.

Hjärtans välkommen till en vital vårtermin fylld av Kindness!
Viveka

KURSSTART:

7 februari 2024

Tid: Onsdagar kl. 19:00-20:30
Pris: 2,450 kr för 12 tillfällen
Uppehåll: Vecka 8 & 15
Lärare: Viveka Pasquier
Plats: Stockholm Kundaliniyoga Center. Obs! Denna termin befinner vi oss i en alternativ lokal, på Reimersholmsgatan 23.
Frågor: 0709-586605 eller viveka@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN