Yoga hos oss

Hos oss kan du yoga både på plats och online!

Nu slår vi upp dörrarna igen! Vi är så glada över att bjuda in dig till centret och hela vårt kursutbud. Under terminen håller vi kurser både på plats hos oss på Reimersholme och online.

Våra online-klasser sänds via Zoom och du kan vara med oavsett var i Sverige eller världen du befinner dig! Dessa klasser spelas även in och kommer finnas tillgängliga för dig som online-deltagare i efterhand om du önskar.

Att yoga på centret ger en härlig gruppkänsla och en skön paus från vardagen. Vårt center är en skön och lugn oas som bjuder in till närvaro och skön gemenskap.

Klicka HÄR för att se hela schemat.

OM KUNDALINIYOGA
Kundaliniyoga är för alla och är specialutformat för den moderna människan. I tider då vi behöver navigera genom massiva informationsflöden, turbulenta världshändelser och en ökad stress i samhället behövs tekniker för att kunna centrera oss, hitta balans och landa in i närvaro, lugn och klarhet.

Kundaliniyogan erbjuder sådana tekniker. Yogaövningar som kan utföras av ALLA och som samtidigt är otroligt effektiva och snabbt ger resultat.

Många som går på yoga hos oss upplever kurserna som en oas i tillvaron där de fyller på med energi som bär dem igenom veckans andra dagar och händelser.

Yogan görs utifrån dina unika förutsättningar. Det är ingen tävling och handlar inte om prestation. Ögonen är slutna och din upplevelse kommer inifrån, som ett utforskande av ditt inre universum. Yoga handlar om att öppna upp kanaler som varit blockerade, lära känna dig själv inifrån och hitta källan till mer livskraft, lätthet och glädje i livet.

Dela till dina vänner

Hapiness is your birthright!