Medvetenhet, mod & medkänsla

Vår värld behöver mer medvetenhet, mod och medkänsla. Allt för att skapa en vänligare och fridfullare tillvaro. Allt för att skapa en skönare värld, både inom oss och runtomkring oss.

Höstens nya onsdagskurs bjuder dig på en resa in till ett skönare liv.

Under dessa kvällar bjuds du på kraftfulla kundaliniyogapass och meditationer som stärker din förmåga att vara ännu mera du, att släppa taget om det som ligger i vägen för att du ska få känna dig stabil, närvarande och kärleksfull. Vi bearbetar vår förmåga till att vara medvetna, modiga och medkännande.

Med hjälp av kundaliniyogans solida tekniker, tänk och redskap utforskar vi dessa komponenter:

Medvetenheten:
Hur kan du göra för att leva mer vaket? Mer närvarande? Mer i samklang med det som är din sanna natur? Mer i linje med dina behov och inte dina begär? Kom och lär dig hur du kan få vara både sensitiv och lyhörd utan att känna dig invaderad eller dränerad.

Modet:
Hur kan du vara stabil och stark, även när det är utmanande runtomkring dig? Hur kan du identifiera din egen inre kraft, lita på och stå stadigt i den? Hur kan du göra för att vara både rakare och tydligare i din kommunikation?

Medkänslan:
Träna på att omfamna dina egna och omvärldens skuggsidor och svagheter. Gå djupare in i förståelsen av dina projiceringar och se på hur du kan släppa dem. Odla din acceptans och kärleksfullhet.

Varje klass avrundas med läkande djupavslappning där du ges ett varmt omhändertaget utrymme att sjunka djupt in i dig själv, allt för att integrera effekterna av yogan och meditationen.

Du är välkommen precis som du är, nybörjare eller supervan kundaliniyogi – och alla nivåer däremellan. Du gör som alltid yogan utifrån dina förutsättningar.

Innerligt välkommen till en skööön hösttermin!

Dela till dina vänner

STARTAR
4 sept 2019

Tid: Onsdagar kl 19:00-20:30
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen.
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Lärare: Viveka Pasquier
Frågor: 0709-586605 eller viveka@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN