DEVI – Tonårsyoga

Den här kursen är för alla tonårstjejor som vill känna sig värdefulla, starka och spirande.

En kurs för dig som vill hitta in i din enorma potential och släppa den fri. En kurs om självkärlek, självvärde och rätten att vara den du är. Och ha modet att stå upp för det!

Under denna kurs får du lära dig hur du stärker din kropp och påverkar din hälsa och energinivå så att du kan känna dig nöjd och skön i din unika kropp. Du får pröva spännande tekniker som bidrar till både mental- och känslomässig balans. Tekniker som får dig att stå stadigt i dig själv fast det händer mycket i och omkring dig. En kurs som hjälper dig att släppa på inre- och yttre press och stress och bidrar till mer balans i ditt liv.

Kursen är en härlig blandning av sköna yogapass, meditation, vila men också samtal och delande av olika erfarenheter av livet. För att skapa en trygg och intim atmosfär går det inte att droppa in utan du dedikerar till hela kursen.

Annki och Sanna brinner för att stärka kvinnor i alla åldrar och olika faser av livet. De är medskapare till Devi – yoga för tonårstjejor. En kurs som ska spridas över hela Sverige.

Varmt välkommen,

Annki och Sanna.

Dela till dina vänner

INFO OM KURSSTART KOMMER FRAMÖVER

Tid:
Pris: 
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Frågor: 070-4968778 eller annki@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN