Drop in & drop stress

En ny 2 timmars drop-in klass på centret!

Klassen är för sig som vill få möjlighet att gå in i en riktigt djupgående Kriya och meditation som hjälper till att släppa ackumulerad stress ur våra kroppar och energisystem.

Ja, stress är en naturlig, och hälsosam del av livet. När den är just en del. Men när den är ständig följeslagare vet vi att det sliter hårt på oss och minskar vår förmåga att fatta korrekta beslut.

Dessa klasser kommer att innehålla en hel del rörelse, ibland dynamisk, ibland långsam och mjuk. Vi kommer också att lägga stort fokus på andetaget eftersom det är så centralt när det gäller att hantera press utan stress och att vara närvarande.

Ett djupt långsamt andetag hjälper dig inte bara att varva ner, utan har också den effekten att du blir mer skicklig och lyhörd för att uppfatta signaler inifrån. Så att du kan förstå dina behov och ta hand om dig på bästa sätt.

Kundaliniyogans krior och meditationer stärker nervsystemet så pass att det gör det möjligt att vara lyhörd och finkänslig i en till synes kaotisk värld… Vi odlar samtidigt vår stabilitet och inte lugn.

Alla yogapass och meditationer är en möjlighet till fördjupad självkännedom och du utför övningarna utifrån din efter förmåga och dagsform.

Jag ser fram emot att se dig i vår!

Dela till dina vänner

STARTAR
24 JANUARI 2019

Tid: Torsdagar kl 11:00-13:00
Pris: 1.920 kr för 12 tillfällen (uppehåll 7/2, 21/2, 28/3 och 18/4). Sista tillfället för terminen 9/5 . Drop-in 200 kr/tillfälle
Lärare:
Rita Welander
Frågor: 070-8815596 eller welanderrita@gmail.com

ANMÄLAN