Drop in & drop stress

Klassen är för dig som vill få möjlighet att gå in i en riktigt djupgående kriya och meditation som hjälper till att släppa ackumulerad stress kropp och energisystem.

Ja, stress är en naturlig, och hälsosam del av livet. När den är just en del. Men när den är ständig följeslagare vet vi att det sliter hårt på oss och minskar vår förmåga att fatta korrekta beslut.

Dessa klasser kommer att innehålla en hel del rörelse, ibland dynamisk, ibland långsam och mjuk. Vi kommer också att lägga stort fokus på andetaget eftersom det är så centralt när det gäller att hantera press utan stress och att vara närvarande.

Ett djupt långsamt andetag hjälper dig inte bara att varva ner, utan har också den effekten att du blir mer skicklig och lyhörd för att uppfatta signaler inifrån. Så att du kan förstå dina behov och ta hand om dig på bästa sätt.

Kundaliniyogans kriyor och meditationer stärker nervsystemet så att det gör det möjligt att vara lyhörd och finkänslig i en till synes kaotisk värld… Du odlar samtidigt din stabilitet och inre lugn.

Alla yogapass och meditationer är en möjlighet till fördjupad självkännedom och du utför övningarna utifrån din efter förmåga och dagsform.

Ingen föranmälan behövs på denna klass, det är bara att droppa in…

Varmt välkommen!

Dela till dina vänner

STARTAR
19 SEPT 2019

Tid: Torsdagar kl 11:00-13:00
Pris: 1.600 kr för 10 tillfällen . Drop-in 200 kr/tillfälle
Uppehåll:
14e, 21a, 28e Novemver, samt 5e December
Sista tillfället: 12e December
Lärare: Rita Welander
Frågor: 070-8815596 eller welanderrita@gmail.com

ANMÄLAN