Female Balance

Ljuden och sångens magiska kraft

Dessa tisdagskvällar är för alla kvinnor som vill hitta kraft, inspiration, glädje, energi och balans i sina liv. Som vill stärka sin självkärlek och öka sin medvetenhet om vad det innebär att vara kvinna. Lyssna in till behov och längtor och som vill boosta sig i en upplyftande och värmande gemenskap av kvinnor som vill detsamma.

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass och meditationer vars syfte är att stärka kvinnors fysiska, mentala och känslomässiga balans.Yogans tekniker är en ovärderlig hjälp i din vardag som mamma, partner, syster, dotter, kollega, ledare…

Ljudens Magiska kraft på oss kvinnor.

Denna termin lägger vi extra fokus på att undersöka vad ljudvibrationer kan göra med våra system. Vi kommer på olika sätt att marinera oss i mantran, chanting och sång och ibland dyker det upp en gästmusiker!

Mantran används effektivt i kundaliniyogan för att stilla sinnet, bryta igenom blockeringar, expandera vårt medvetande och komma i djup kontakt med vårt innersta väsen.

Förutom att praktisera mantran kommer jag dela lite av den yogiska filosofin och kunskapen om mantran och ljud och hur det kommer sig att vi tex kan påverka både nerv- och körtelsystemet genom att chanta mantran.

Efter yogan så vilar du till gongen och klangskålarnas helande vibration vilket ger en mycket djup avslappning och integrering av passet.

Dela till dina vänner

STARTAR
28 JANUARI 2020


Tid:
Tisdagar kl 17:30-19:30
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Lärare: Annki Warberg-Landahl
Frågor: annki@kundaliniyogacenter.se