Female Balance

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass och meditationer vars syfte är att stärka kvinnors fysiska, mentala och känslomässiga balans.

Så dessa tisdagskvällar är för alla kvinnor som vill hitta kraft, inspiration, glädje, energi och balans i sina liv. Yogans tekniker är en ovärderlig hjälp i din vardag som mamma, partner, syster, dotter, kollega, ledare…

Hormonsystemet och Chakrasystemet

Vi kvinnor har ett komplext hormonsystem och det behöver vara i balans för att att vi ska må bra. Hormonerna påverkar vårt humör, tankeförmåga, energinivå, lust, fertilitet, menopaus och vår allmäna livsglädje.

Varje hormonproducerande körtel ligger mitt i ett eteriskt energivortex som i yogan kallas för chakra. Chakrasystemet är en karta över våra olika medvetandenivår, dess kvaliteer och dess skuggsidor.

Så denna höst gör vi en parallell resa genom hormon- och chakrasystemet. Ser hur det hänger ihop och hur vi med ökad medvetenhet kan bidra till vårt eget välbefinnande både fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Det blir som vanligt en blandning av både kraftfulla och mer stilla yogapass och meditationer.

Efter yogan så vilar du till gongens och klangskålarnas helande vibration vilket ger en mycket djup avslappning och integrering av passet.
Varmt välkommen till en balanserande och upplyftande hösttermin!

Dela till dina vänner

STARTAR
3 SEPT 2019

Tid: Tisdagar kl 17:30-19:30
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen (uppehåll v 44)
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Lärare: Annki Warberg-Landahl
Frågor: annki@kundaliniyogacenter.se