START 1 feb 2022

Tid: Tisdagar kl 17:30-19:15 (uppehåll v 9 och v 15)
Pris: 2.850 kr för 14 tillfällen
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter
Lärare: Annki Warberg-Landahl
Frågor: annki@kundaliniyogacenter.se

Female Balance

Female Balance ska kännas som en dejt med dig själv 😀
En stund varje vecka med fullt fokus på att göra det allra vackraste för dig själv, din kropp, ditt sinne och ditt varande. 

Ett innerligt och kärleksfullt inlyssnande – en yogastund som gör dig stärkt, upplyft och inspirerad. Och mer kärleksfull med dig själv. 

Så dessa tisdagskvällar är för alla kvinnor som vill ge sig själv kraft, inspiration, återhämtning, vila, glädje, energi och balans… Yogans tekniker är en ovärderlig hjälp i din vardag som mamma, partner, syster, dotter, kollega, ledare…

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass och meditationer vars syfte är att stärka kvinnor på olika sätt:

– Vi gör yoga för bl.a. HORMONSYSTEMET och dess påverkan på dina känslor och allmänna välbefinnande. Dina hormoner har en inverkan på ditt humör, din tankar, din energinivå, din (sex)lust, menscykel och livsglädje, m.m, m.m. 

– Vi fokuserar aktivt på att SLÄPPA STRESS & SPÄNNINGAR som hos kvinnor ofta sätter sig i bäckenregionen, underlivet, nedre ryggen, axlar och som oro och otrygghet.

– Genom meditation och andning kan du utveckla ditt NEUTRALA SINNE så att du enklare kan hantera inre och yttre konflikter, drama och oro. En otrolig kapacitet att ha med sig i alla olika roller som kvinna – inte minst som mamma.

– utveckla din kapacitet till SJÄLVKÄRLEK, att kunna känna in var du befinner dig och utifrån det uttrycka dina behov. Förstå att det är viktigt att ta hand om dig själv för att kunna serva och finnas till för andra.

– under dessa kvällar njuter vi härliga tekniker som bidrar till mer GLÄDJE, FLÖDE och FEMININ ESSENS i din vardag som kvinna.

Yogapassen avslutas med meditationer, oftast med mantrasång och ibland till levande musik. Efter yogan ges möjlighet till djup gongavslappning och integrering av passet . 

Så kära kvinna, varmt och innerligt välkommen till en balanserande och upplyftande vårtermin! Jay!

Annki

Dela till dina vänner