Female Balance

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass och meditationer vars syfte är att stärka kvinnors fysiska, mentala och känslomässiga balans.

Så dessa tisdagskvällar är för alla kvinnor som vill hitta kraft, inspiration, glädje, energi och balans i sina liv. Yogans tekniker är en ovärderlig hjälp i din vardag som mamma, partner, syster, dotter, kollega, ledare…

Under denna termin gör vi en härlig mix av yogapass och meditationer som bla stöttar ditt hormonsystem, ökar din allmänna energi och hjälper dig att släppa stress och spänningar som satt sig i systemet. Vi pratar om hur vi på ett kärleksfullt sätt kan ta hand om oss själva som kvinnor.

I kursen kommer vi bla ta upp:

– hormonsystemet i olika skeenden av livet, hur vi kan hantera och tacklas med vårt sinne och våra tankar, hur vi tar hand om vår a fantastiska kropp och hur vi kärleksfullt kan omfamna alla våra känslor oavsett vilka de är.

Den röda tråden i kursen är att utveckla vår kapacitet till självkärlek, att kliva in i vår kraft och våga vara en levande, vibrerande kvinna som själv skapar sitt liv utifrån sin glädje och inspiration.

Efter yogan så vilar du till gongens och klangskålarnas helande vibration vilket ger en mycket djup avslappning och integrering av passet.

Yogapassen avslutas med meditationer, ibland till levande musik.

Varmt välkommen till en balanserande och upplyftande vårtermin!

Dela till dina vänner

STARTAR
22 JANUARI 2019

Tid: Tisdagar kl 17:30-19:30
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen (uppehåll v 9 och v 16)
Plats:
Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Lärare: Annki Warberg-Landahl
Frågor: annki@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN