Peace, love & prana

Behovet att kunna ta hand om oss själva är stort idag. Känslan av att själv ta ansvaret för sin livskvalitet och hälsa växer sig starkare hos många. Yoga är ett redskap som gör detta möjligt. Vi kan omöjligt ändra alla våra yttre omständigheter men att transformera vårt psyke så att vi kan ta snabba förändringar med ro, känna tillit och klarhet fast det blåser storm runtomkring är så värdefullt i ett hektiskt samhälle.

När du renar och stillar ditt sinne med meditation kan du lättare sålla i bruset av information och möjligheter och välja den väg som berikar dig på djupet.

Kundaliniyoga kallas också för ”yoga for the householder” vilket betyder att den är till för att berika ditt liv där du befinner dig just nu.

Under hösten gör vi yogapass och meditationer av varierande karaktär, som alla leder dig in mot en mer genuin, avslappnad och kärleksfull relation till dig själv.

Istället för att söka trygghet på utsidan hittar du den i dig, istället för att söka kärlek och bekräftelse från andra väcker du din självkärlek och självkänsla, sakta låter du perspektivet ändras från utifrån styrd till inifrån styrd, från att reagera omedvetet till att agera medvetet.

Alla yogapass och meditationer är en möjlighet till fördjupad självkännedom och du utför övningarna utifrån din efter förmåga och dagsform.

Stort fokus ligger på att vara närvarande med vad som händer i dig under övningarna.

Välkommen till en transformerande hösttermin!

Dela till dina vänner

STARTAR
5 sept 2019

Tid: Torsdagar kl 17:45-19:15
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen.
Uppehåll: 5e December
Sista tillfället: 12e December
Plats: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79
Lärare: Rita Welander
Frågor: 070-881 55 96 eller welanderrita@gmail.com

ANMÄLAN