Relax, embrace & heal

Nu mer än någonsin är behovet stort av att kultivera vår inre trygghet och kompass och reflektera över vad som är viktigt i livet.

Kärleken till dem du har nära i livet, kärleken, ömheten och omhändertagandet av dig själv i utmanande tider. Kärleken till moder jord, naturen och kärleken till livet.

Under höstens kurs vårdar vi kärleken med start i oss själva.

Här inbjuds du att mjukt möta allt som väckts till liv i dig på sistone.

Känslor, beteenden och tankar som triggats får du med kärleksfull närvaro utrymme att närma dig, omfamna och transformera. Yogan är till för att du ska växa som människa och den hjälper meningsfullhet att få ett djupt  fäste i dig. Den meditativa närvaro som du får träna här, hjälper dig att känna den där glittrande guldkanten som bor i nuet, och magin i den livsresa som är din.

Många av yogapassen och meditationerna kommer att handla om hjärtat. Om läkning, känslan av samhörighet och djup kontakt med själen.

Kursen innehåller yoga och meditation som ibland är mjuk och ibland mer fysiskt utmanande. Du behöver ingen speciell erfarenhet för att delta eftersom alla övningar görs utifrån dina förutsättningar. Stort fokus ligger på den inre upplevelsen.

Dela till dina vänner

STARTAR
3 SEPT 2020


Tid:
Torsdagar kl 17:30-19:15
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen.
Lärare: Rita Welander
Frågor: 070-881 55 96 eller welanderrita@gmail.com

ANMÄLAN