Relax, embrace & heal

Under höstens kurs vårdar vi hjärtat och kärleken!

Här inbjuds du att mjukt möta allt som rör sig inuti, skuggar och drömmar, mörker och ljus, möjligheter, hopp och tvivel. Det vackra med yogan och hjärtats energi är att allt kan användas för att öka vår livskvalitet och harmoni, även det som ter sig disharmoniskt.

Känslor, beteenden och tankar som triggas får du med kärleksfull närvaro utrymme att närma dig, omfamna och transformera. Yogan är till för att du ska blomstra som människa och den hjälper meningsfullhet att få ett djupt  fäste i dig. Den meditativa närvaro som du får träna här, hjälper dig att känna den där glittrande guldkanten som bor i nuet, och magin i den livsresa som är din.

Många av yogapassen och meditationerna kommer att handla om hjärtat. Om läkning, känslan av samhörighet och djup kontakt med själen.

Kursen innehåller yoga och meditation som ibland är mjuk och ibland mer fysiskt utmanande. Du behöver ingen speciell erfarenhet för att delta eftersom alla övningar görs utifrån dina förutsättningar. Stort fokus ligger på den inre upplevelsen.

Dela till dina vänner

STARTAR
10 SEPT 2020


Tid:
Torsdagar kl 17:30-19:15
Pris: 2.250 kr för 14 tillfällen.
Lärare: Rita Welander
Frågor: 070-881 55 96 eller welanderrita@gmail.com

ANMÄLAN