5 sept 2022

Tid: Måndagar kl 19:35-21:00
Pris: 2 450 kr för 12 tillfällen på plats. 1 550 kr om du är med online.
Lärare: Kerstin Lundgren
Plats: Stockholm Kundaliniyoga Center & Online
Frågor: 0702 44 53 65 / alwayogiwear@gmail.com

Önskar du prova ett kurstillfälle, hör av dig till läraren!

ANMÄLAN

  RELAX, RENEW & RECHARGE – online & på plats

  Längtar du efter mer energi för att kunna följa med i livets flöde? Vill du upptäcka ditt mod, din livskraft och riktning? Känner du lust att ge dig hän och nyfiket se vad som händer?  

  Vårt moderna samhälle, med alla ständiga intryck och skiftningar, gör att vi får allt svårare att fokusera. Det går snabbt och vi hinner inte alltid med. Ofta gör vi meningslösa ansträngningar att kontrollera den fysiska verkligheten för att känna oss trygga. Vårt motstånd till förändring kan leda till mycket spänning, frustration och osäkerhet. 

  I det långa loppet riskerar det att leda till att vi mattar ut oss, mentalt och fysiskt. Är vi på väg att bli utmattade, är det eller har varit det, är det lätt att känna att energin aldrig riktigt räcker till. Kundaliniyogan kultiverar vår uthållighet, tillit och ger oss möjlighet att stå stadigare i all vår kraft

  Om något av det här resonerar i dig är du varmt välkommen till höstens kurs med Kerstin Lundgren, totalt 12 tillfällen. Den här kursen ges på plats i den härliga studion på Reimersholme och online via en sluten facebookgrupp. För dig som yogar i studion finns möjlighet att ta också ta del av online-versionen av klassen om du av någon anledning inte kan närvara. Alla livesändningar finns kvar för dig att göra om du missar eller om du vill göra igen. 

  Den här kursen kommer ge dig chans att börja lyssna på din kropp, öka din närvaro och bara vara med det som är i stunden. Du kommer att få ta del av enkla tekniker för ökad energibalans som du kan använda i vardagen. 

  ~

  Kursen passar alla oavsett erfarenhet, men kan vara extra värdefull för dig som lever med mycket stress eller är/har varit utmattad. Har du en dag där du kanske inte orkar mycket mer än att ligga på mattan, så är det helt ok. Här är du välkommen precis som du är! 

  Under klasserna får du njuta av allsköns läkande ljud, såsom skålar, trumma och kalimba, liksom gongens vibrationer som löser upp djupt liggande stress och på så sätt ger härlig återhämtning (för dig som yogar online finns vissa begränsningar i hur ljudet överförs). 

  ~

  Hjärtligt välkommen!

  Dela till dina vänner