NYSTART! 7 mars 2022

Tid: Måndagar kl 19:30-21:00
Pris: 2 000 kr för 10 tillfällen. Missar du något tillfälle kan du ta igen det på torsdagens Good Vibrations!
Lärare: Kerstin Lundgren
Plats: Stockholm Kundaliniyoga Center
Frågor: 0702 44 53 65 / alwayogiwear@gmail.com

Önskar du prova ett kurstillfälle, hör av dig till läraren!

ANMÄLAN

  RELAX, RENEW & RECHARGE

  Längtar du efter större närvaro i stunden, men har svårt att koppla av? Behöver du landa i dig själv? Har du svårt att veta vad som ger dig regelbunden återhämtning?

  I den värld vi lever i har vi mycket att göra och det är lätt att glömma bort oss själva. Kanske sätter vi arbete eller andras behov först. Ibland är vi också så distraherade – och vana att distrahera oss – att vi aldrig riktigt kommer hem till oss själva. Kanske är vi rädda för vad vi ska möta om vi stannar upp och lyssnar inåt. I det långa loppet riskerar det att leda till att vi mattar ut oss, mentalt och fysiskt. 

  ~

  Om du känner igen dig är du varmt välkommen på vårens kurs med Kerstin Lundgren, totalt 14 tillfällen. Kundaliniyoga innehåller fantastiska verktyg för att börja lyssna på din kropp, öka din närvaro och bara vara med det som är i stunden. Yogan stärker dessutom ditt nervsystem, så att du blir bättre rustad att hantera stress. 

  Kursen kommer ge dig chans att stärka din: 

  • Självmedkänsla – Många av oss har en inre röst som manar på och som kan vara rätt kritisk. Rent yogiskt finns din förmåga till kärlek och medkänsla i ditt hjärtcenter. När det är balanserat får du tillgång till en inre röst som är mer skön och förstående. 
  • Förmåga att tillåta känslor – Det är lätt hänt att vi mottar bort känslor, kanske för att de är oönskade eller för att vi tänker att det inte passar i stunden. Ibland trycker vi undan känslor för att det annars känns som att de kommer eskalera bortom vår kontroll. Enligt yogiskt synsätt är känslor energier som – om de tillåts flöda fritt – lämnar kroppen på bara någon minut.
  • Tillit – Ofta gör vi meningslösa ansträngningar att kontrollera den fysiska verkligheten för att känna oss trygga. Vårt motstånd till förändring leder till mycket spänning, frustration och osäkerhet. Yogan påminner oss om att allt är ok och precis som det ska vara. 

  Under vårterminen kommer du att få ställa dig frågan – hur skulle min dag se ut för att stötta min återhämtning och skapa grund för balans, energi och livskraft? Vi kommer även gå igenom enkla tekniker som du kan använda dig av i vardagen. 

  ~

  Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform som kombinerar fysiska övningar, andning och olika slags meditationer. Den passar alla oavsett erfarenhet. Kursen kan vara extra värdefull för dig som lever med mycket stress eller är/har varit utmattad. Har du en dag där du kanske inte orkar mycket mer än att ligga på mattan, så är det helt ok. Här är du välkommen precis som du är! 

  Under klasserna får du njuta av gongens vibrationer som löser upp djupt liggande stress och på så sätt ger härlig återhämtning. 

  ~

  Varmt välkommen!

  Kerstin

  Dela till dina vänner