Meditation delux – Drop-in

Vår uppskattade meditationskurs är på schemat även denna termin. Vi fortsätter att utforska våra meditativa kriyas och polera vårt sinne.

Denna kurs är för dig som vill meditera mera, som vill lära dig mer om konsten att stilla sinnet och expandera din förmåga till närvaro. Som vill bli mer fokuserad, lugn och vital. Som vill öva dig på konsten att meditera. Som vill öva på The Art of Meditation!

Viveka bjuder dessa onsdagskvällar in dig att uppleva kundaliniyogiska meditationspärlor. Det finns en oändlig uppsjö meditationer inom kundaliniyogan, som är lite längre, eller i flera delar, som tar lite längre tid… som är fantastiska helt enkelt. Här utforskar vi flera av dem. Du får en fördjupad förståelse av vad meditation är och inspiration och stöttning till att fortsätta hemma själv.

Vi börjar varje klass med mjuk och skön uppvärmning för att sedan landa in i vår meditation för kvällen. Du kommer att få ta hand om alla delar av dig som människa, både den fysiska, själsliga och mentala. Allt för att skapa mer stabilitet och stillhet i ditt sinne och ditt system. Vitalitet och vakenhet i din fysiska kropp. För att odla kontakten med din Själ.

Lärare på kursen är Viveka Pasquier, en hängiven yogini, meditatör och healer. 1998 träffade hon Guru Dev Singh som kom att bli hennes lärare och vägvisare in i Sat Nam Rasayan – den yogiska healingtekniken, där meditationen är själva grunden. Dessa kvällar väver Viveka in Sat Nam Rasayan i ditt utövande så att du får träna på att dela med dig av din allt mer stabila närvaro och balans, både till dina medmänniskor och din omgivning.

Du är varmt välkommen precis som du är, van meditatör eller helt nybörjare.

Dela till dina vänner

STARTAR
4 SEPTEMBER 2019

Tid: Onsdagar kl 17:30-18:40
Pris:2.250 kr för 14 tillfällen. Drop-in 200 kr.
Lärare: Viveka Pasquier
Frågor: 0709-586605 eller viveka@kundaliniyogacenter.se

ANMÄLAN