Helande Sommardagar på Kreta - Meditation & Kundaliniyoga

Nu är det äntligen dags för ett upplyftande, utvilande och alldeles underbart healingretreat.  Härliga semesterdagar som varvas med yoga, meditation, Breathwalk och den yogiska healing tekniken Sat Nam Rasayan.

Under dagarna fem får du utforska och uppleva djup meditation, läkande yogiska tekniker och inte minst djup regenererande vila. Dessa dagar är till för Dig, allt för att du ska få återvända hem strålande, nyvitaliserad och skön.

Våra dagar varvas med undervisning på förmiddagarna, yoga i de tidiga morgontimmarna och härlig ledig tid.  Kreta och byn Paelochora bjuder på vidsträckta stränder, ett stort utbud av restauranger, vandringsleder, båtfärder och mycket mer. Paleochora ligger som en liten undangömd pärla på den Kretensiska sydkusten. Detta är en plats vi hållit retreat på under flera år och väljer att återkomma till, om och om igen.

Schema för våra dagar:

5.30-7.30 Sadhana – morgon yoga

7.30-10 Frukost

10-13 Kundaliniyoga/Meditation/Brethwalk/Sat Nam Rasayan

Alla är välkomna, både vana utövare och nya nyfikna. Inga förkunskaper krävs.

Med oss på plats finns erfarna Sat Nam Rasayan healers för bokning av healingbehandlingar.

LÄRARE Viveka Pasquier och Hanka Sat Want Kaur från Tyskland

DATUM 27 juni – 1 juli 2019

PLATS Paleochora på Kreta

KOSTNAD 485 Euro. Kostnad för boende och mat tillkommer.

ANMÄLAN Hanka Sat Want: post@worldofyoga.de, telefon +49(0)173 61 04 336

MER INFO www.worldofyoga.de


Om Paleochora
Paleochora är en liten pärla på Kretas sydkust omgiven av hav, höga berg och stränder. Denna lilla stad är något så ovanligt som en plats bortom allfarleden, där lugn och avkopplande atmosfär råder. Här finns två stränder, en på vardera sida av den lilla staden, massor med mysiga restauranger, små butiker och tom vår egen massagekontakt för den som vill ge sig själv ytterligare omhändertagande. Det finns även ett flertal mataffärer för dig som vill laga mat själv. Bra att veta är att det är det gångavstånd till allt.

Boende
Det finns flertalet boendemöjligheter, allt från hotell till Bed and Breakfast–ställen och lägenheter att hyra. Gå in och boka på www.bookings.com, www.hotels.com eller www.airbnb.com.

Kursen kommer att hållas på hotell The Libyan Princess och du hittar massor med boenden precis i närheten. Vi kan bl. a rekommendera Hotel Rea and Manto Studios and Apartments.

Vid anmälan kommer ytterligare information.

Resa hit
På Kreta finns tre flygplatser: i Chania, Rethymnon och Heraklion. Flertalet flygbolag reser hit. Närmaste flygplats är Chania. Mer information kommer vid anmälan.