Yogautbildning – fördjupa dig

Att fördjupa sig i yogan är för många yogautövare en självklarhet efter en tids yogautövande. Att dela med sig av något som skapat en positiv förändring i livet är en längtan hos många. Att dyka djupare in i sig själv med yogan som redskap känns för många som en självklarhet efter en tid tillsammans med yogan.

På centret erbjuder vi Level 1 i den internationellt certifierade Kundaliniyogalärarutbildningen samt utbildar i den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.

Level 1 Kundaliniyogalärarutbildning
Vi erbjuder två Kundaliniyogalärarutbildningar. De leder båda till internationell certifiering från KRI (Kundalini Research Institute).

  • En 14-månaders utbildning som sker i samarbete med Kundalini Shakti och leds av Annki Warberg Landahl (Lead Teacher Trainer) och Klas Landahl. Nästa utbildning startar april 2023. Läs mer om utbildningen HÄR.
  • En 2-årig utbildning som sker i samarbete med Kundaliniyoga Institutet och leds av Lead Teacher Trainers Viveka Pasquier och Maja Tellegård. Nästa utbildningsomgång startar i september 2024. För hela kursplanen se HÄR.

Level 2
Vänder sig till dig som avslutat Level 1. Den består av 5 olika moduler och anordnas i samarbete med Kundaliniyoga Institutet. Läs mer här

Sat Nam Rasayan utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga till närvaro, din förmåga till att kunna vara i sann och stabil kontakt med en annan människa samt att kunna ge en healingbehandling. Utbildningen leds av Viveka Pasquier och Annika Waldenström. För mer information om level 1 och level 2 finner du här.

Gravidyogalärarutbildning
För alla kvinnor som längtar efter att förmedla yogan till gravida och/eller lära sig mer om det feminina. Du behöver inte vara yogalärare. Utbildningen leds av Gurmukh, Viveka Pasquier mfl. Mer info hittar du här

Kontakta Kundaliniyoga Institutetinfo@kundaliniyogainstitutet.se eller viveka@kundaliniyogacenter.se

Kontakta Kundalini Shaktiutbildning@kundalinishakti.se

Dela till dina vänner