Skip to main content

UTBILDNINGAR PÅ

Kundalini Yogacenter

Yogautbildning – fördjupa dig

Att fördjupa sig i yogan är för många yogautövare en självklarhet efter en tids yogautövande. Att dela med sig av något som skapat en positiv förändring i livet är en längtan hos många. Att dyka djupare in i sig själv med yogan som redskap känns för många som en självklarhet efter en tid tillsammans med yogan.

På centret erbjuder vi Level 1 i den internationellt certifierade Kundaliniyogalärarutbildningen samt utbildar i den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan.

Level 1

Kundaliniyogalärarutbildning

Sedan 2009 tillbaka finns vi i våra fantastiska lokaler ute på Reimersholme, mitt i Stockholm men ändå mitt i en naturupplevelse; glittrande vatten, höga träd och prunkande grönska precis utanför yogasalens alla fönster. Du yogar och mediterar med stöd av lugnet och naturen. Du omfamnas av den stilla ton och känsla som vilar över hela centret. Här finner du en sann plats av ett bara-varande, av närvaro och värme. Du är innerligt välkommen till denna plats som bringat – och fortsätter att bringa – glädje för tusentals. Med eller utan yogisk erfarenhet, Du är välkommen precis som du är.

Level 2

Vänder sig till dig som avslutat Level 1. Den består av 5 olika moduler och anordnas i samarbete med Kundaliniyoga Institutet. Läs mer här

Sat Nam Rasayan utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga till närvaro, din förmåga till att kunna vara i sann och stabil kontakt med en annan människa samt att kunna ge en healingbehandling. Utbildningen leds av Viveka Pasquier och Annika Waldenström. För mer information om level 1 och level 2 finner du här.

Gravidyogalärarutbildning
För alla kvinnor som längtar efter att förmedla yogan till gravida och/eller lära sig mer om det feminina. Du behöver inte vara yogalärare. Utbildningen leds av Gurmukh, Viveka Pasquier mfl. Mer info hittar du här

Information och anmälan

Kontakta Kundaliniyoga Institutet
info@kundaliniyogainstitutet.se eller viveka@kundaliniyogacenter.se

Kontakta Kundalini Shakti
utbildning@kundalinishakti.se