Stockholm Kundaliniyoga Center

Sedan 2009 tillbaka finns vi i våra fantastiska lokaler ute på Reimersholme, mitt i stan men ändå mitt i en naturupplevelse; glittrande vatten, höga träd och prunkande grönska precis utanför yogasalens alla fönster. Du yogar och mediterar med stöd av lugnet och naturen. Du omfamnas av den stilla ton och känsla som vilar över hela centret. Här finner du en sann plats av ett bara-varande, av närvaro och värme. Du är innerligt välkommen till denna plats som bringat – och fortsätter att bringa – glädje för tusentals. Med eller utan yogisk erfarenhet, Du är välkommen precis som du är.

Ända sedan starten har vi haft den fantastiska förmånen att gästas av internationellt uppskattade kundaliniyogalärare så som Guru Dev Singh, Guru Rattana Kaur, Gurmukh Kaur, Guru Dharam Singh med flera.

Hos oss finner du regelrätta terminskurser, med start varje höst och vår, workshops, retreats, utbildningar och behandlingar. Genom åren har våra mycket uppskattade lärare bjudit på kundaliniyogans otaliga facetter och skatter, många är de som funnit en ny vän i kundaliniyogan och som återkommer till oss år efter år. Centret har kommit att bli en viktig samlingsplats och knytpunkt för många, både yogahängivna och yogalärare.

Grundarna, Annki Warberg-Landahl och Viveka Pasquier, är båda hängivna yoginis som med värme och glädje viger stora delar av sina liv åt att förmedla kundaliniyogans alla tekniker. Både på centret och runtom i Sverige och världen. Till sin hjälp att driva centret har de två av centrets ordinarie lärare, Rita Welander och Klas Landahl. Tillsammans erbjuder de årliga återkommande workshops och kurser.

Dela till dina vänner

Hapiness is your birthright!