Skip to main content

Om vårt yogacenter

Stockholm Kundaliniyoga Center

Sedan 2009 tillbaka finns vi i våra fantastiska lokaler ute på Reimersholme, mitt i Stockholm men ändå mitt i en naturupplevelse; glittrande vatten, höga träd och prunkande grönska precis utanför yogasalens alla fönster. Du yogar och mediterar med stöd av lugnet och naturen. Du omfamnas av den stilla ton och känsla som vilar över hela centret. Här finner du en sann plats av ett bara-varande, av närvaro och värme. Du är innerligt välkommen till denna plats som bringat – och fortsätter att bringa – glädje för tusentals. Med eller utan yogisk erfarenhet, Du är välkommen precis som du är.

Internationella gäster

Ända sedan starten har vi haft den fantastiska förmånen att gästas av internationellt uppskattade kundaliniyogalärare så som Guru Dev Singh, Guru Rattana Kaur, Gurmukh Kaur, Guru Dharam Singh med flera.

Hos oss finner du regelrätta terminskurser, med start varje höst och vår, workshops, retreats, utbildningar och behandlingar. Genom åren har våra mycket uppskattade lärare bjudit på kundaliniyogans otaliga facetter och skatter, många är de som funnit en ny vän i kundaliniyogan och som återkommer till oss år efter år. Centret har kommit att bli en viktig samlingsplats och knytpunkt för många, både yogahängivna och yogalärare.

Yogacenter i Stockholm sedan 2009

Grundarna, Annki Warberg-Landahl och Viveka Pasquier, är båda hängivna yoginis som med värme och glädje viger stora delar av sina liv åt att förmedla kundaliniyogans alla tekniker. Både på centret och runtom i Sverige och världen. Till sin hjälp att driva centret har de fyra av centrets ordinarie lärare, Klas Landahl, Birgit Aspernig, Kerstin Lundgren och Zoran Lovrencic. Tillsammans erbjuder de årliga återkommande workshops och kurser.

Välkommen som du är

Vi välkomnar alla som vill ta hand om sin hälsa och sitt välmående till en trygg plats hos oss. För oss är det en självklarhet att respektera alla elever som kliver in genom våra dörrar och utföra vår uppgift – att förmedla välgörande yogiska tekniker som verkligen behövs i dessa tider.

Följande lista är ett förtydligande av vårt åtagande gentemot dig som elev. Som elev hos oss kan du förvänta dig:

  1. att mötas av en trygg, ren och välkomnande miljö
  2. att bli bemött med vänlighet, respekt och ärlighet
  3. att bli bemött som alla andra elever utan diskriminering
  4. att välja fritt var och med vem du praktiserar och studerar kundaliniyoga
  5. att ta del av oblandad undervisning i Kundaliniyoga
  6. att praktisera kundaliniyoga och meditation på din nivå av bekvämlighet, kapacitet och självomhändertagande samtidigt som du respekterar andras behov
  7. att ha en relation med din lärare som är professionell, respektfull och kärleksfull
  8. att praktisera kundaliniyoga utan att få privata, finansiella, sexuella, religiösa eller politiska påtryckningar från läraren
  9. att respektfullt kunna ställa frågor, lyfta upp saker av intresse eller framföra klagomål utan rädsla för hån eller repressalier
  10. att få ha glädje av kundaliniyogan i ditt liv!