START 8 sept 2022

Tid: Torsdagar kl 19:00-21:00
Pris: 2.450 kr för 12 tillfällen.
Lärare: Zoran Lovrencic
Plats: Stockholm Kundaliniyoga Center
Frågor: zozmart@gmail.com

ANMÄLAN

  Yoga för Män

  Denna kurs vänder sig till dig som är man och som vill skapa balans och helhet i ditt liv. Vi använder Kundaliniyoga och meditation som redskap: kraftfulla tekniker med en transformativ effekt både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Under träffarna kommer vi även ha samtal/delning kring ämnen som berör oss män.

  Kursen passar både nybörjare och erfarna yogautövare – oavsett hur mycket erfarenhet du har så kommer dessa klasser påverka dig och ditt liv i positiv riktning. Du kommer också få med dig övningar att göra hemma.

  Några teman för denna kurs:

  • Generera och härbärgera din egen energi
  • Utveckla din förmåga att slappna av, även i utmanande situationer
  • Lös upp lagrad ilska och frustration
  • Våga vara närvarande
  • Lita på dina känslor och ge dem ett adekvat och hälsosamt uttryck
  • Lös upp sexuella spänningar och öppna upp ett balanserat flöde av sexuell energi
  • Stärk din intuition och mentala klarhet

  I Kundaliniyoga blandas fysiska övningar med andningsövningar, meditation och avslappning. Du kommer få vara i kontakt med både kraftfullhet och mjukhet, aktivitet och vila.

  Jag som leder kursen heter Zoran Lovrencic och jag inledde min resa med Kundaliniyoga här på Stockholms Kundaliniyoga Center 2017. Här har jag fått uppleva hur yogans kraftfulla tekniker har utvecklat och stärkt mig som människa och man. Idag är jag internationellt certifierad kundaliniyogainstruktör, och är passionerad och tacksam över att möjligheten att ge vidare det jag så generöst har blivit given här.

  Yoga är bra för alla och jag vill inspirera fler män att använda dessa fantastiska verktyg för fysisk, mental och själslig hälsa.

  Dela till dina vänner